ForsideMariagerfjordSponseret ArtikelBrug skilte som en del af din markedsføring 

Brug skilte som en del af din markedsføring 

- Annonce -

Brug skilte som en del af din markedsføring 

Skilte kan spille en afgørende rolle for din virksomheds kommunikation og markedsføring, det er her de fleste potentielle kunder får det første indtryk. Derfor er det vigtigt at tænke over sit skiltedesign, for at sikre en god synlighed og kommunikation. 

Hvor skal skiltene placeres? 

Det kan være en svær opgave at placere sine skilte, da de skal hænge et sted som fanger folks opmærksomhed. Vælg en placering af dine skilte som tydeligt kan ses af forbipasserende, så du skaber den bedste mulighed, for at tiltrække potentielle kunder. Placer gerne dine skilte i øjenhøjde, hvor der er mindst mulig skygge fra andre elementer. 

Valg af tekst og farve

Når du skal designe dine skilte, er både tekst og farve et vigtigt element for at skabe blikfang. Sørg for at du vælger en tekststørrelse, som kan læses på afstand med et let forståeligt budskab. Vælg også gerne en skrift på teksten som et let læselig og er tilpasset virksomhedens identitet og stil. 

Ligeledes er det vigtigt at være opmærksom på farver og kontraster, når du designer dine skilte. Farver er et godt element at bruge, for at skabe en visuel interesse hos mennesker og kan hjælpe med at skabe større opmærksomhed på virksomheden. Ligesom teksten, skal farven matche identitet og stil, samtidig med at opmærksomheden på kontrasten mellem tekst og baggrund er vigtig. Det kan være en afgørende faktor, for at teksten på dine skilte er læsbart. 

Tænk over form og størrelse

Den sidste ting du skal tænke over, når du skal designe dine skilte, er deres form og størrelse. Vælg en størrelse til dine skilte, som er tilpasset den nødvendige information der skal på. Dog skal du passe på med at gøre dit skilt for dominerende. Vælg også gerne skiltenes form ud fra din virksomheds identitet, så der igennem det hele er tiltænkt en rød tråd. 

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler