ForsideHadsundDagli'Brugsen Veddum har genåbnet efter en hektisk uge

Dagli’Brugsen Veddum har genåbnet efter en hektisk uge

- Annonce -


Dagli’Brugsen Veddum har genåbnet efter en hektisk uge

Mandag den 6. maj blev der spottet et skadedyr på kameraet i Dagli’Brugsen i Veddum, og siden har den vilde jagt været i gang, for at fange dyret/dyrene og få butikken rengjort. Hededanmark ankom til butikken allerede tirsdag nat, og nogle meget lange arbejdsdage begyndte for uddeler Anders Bøgeskov og hans team.

“Dyrene er væk, og butikslokalet har fået en ordentlig omgang. Det har været en dyr omgang, både i form af brugte timer, manglende omsætning og kasserede varer”, fortæller uddeler Anders Bøgeskov til Mariagerfjordposten.dk og fortsætter:

“Recover” har nu desinficeret butikken efter vejledning fra Fødevarestyrelsen”.

Alt er blevet tørret af

“Jeg, medarbejderne og bestyrelsen har virkelig gjort en stor og hurtig indsats for at få klargjort butikken igen. Det er dejligt at se, møde og mærke den store opbakning, der er til butikken fra byen og området, når der er udfordringer og brug for hjælp,” lyder det fra Anders.

Sammen med den store oprydning og rengøring valgte uddeleren at igangsætte udbringning af de mange pakker, der var kommet til butikken inden den måtte lukke, samt at få pakkerne omdirigeret til et andet sted.

“Mange blev glade for at få leveret deres pakker på privatadressen, og det gav os god energi at hjælpe dem. Butikken er nu åben igen på normal vis, og vi er i gang med at fylde friske varer på hylderne,” slutter uddeleren og nikker anerkendende til Kristoffer Kudsk, der er i gang med at fylde hylder med brød.

Kristoffer Kudsk Foto: Mariagerfjordposten.dk
Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet