ForsideHobroKLUMME: I aften venter tredje nordjyske opgør på stribe for os

KLUMME: I aften venter tredje nordjyske opgør på stribe for os

- Annonce -

Af Teknisk Chef Lars Justesen Hobro IK

Vi er tilbage på DS Arena efter to udekampe i det nordjyske, hvor vi har spillet mod henholdsvis Vendsyssel FF og AaB. Den første kamp af de to var en blandet fornøjelse. Vi spillede en flot og solid første halvleg og gik til pause med en føring på et mål af Frederik Christensen. Anden halvleg var mere svingende og vi endte med at tabe kampen. Der var dog masser af god læring at tage med fra denne kamp.

Efter denne kamp gjaldt det så udekampen i Aalborg mod det, med alt forventning, kommende 3F Superliga-mandskab AaB. En kamp, hvor vi igen viste os fra vores aller bedste side og hurtigt kom foran 2-0 på mål af Mathias Kristensen samt Richmond Gyamfi, der i kampen scorede sit første mål i den gule trøje. En kamp, hvor vores startende elleve havde en gennemsnitsalder på 23 år. Og selvom AaB i en periode i første halvleg fik lagt et godt tryk og udlignet til 2-2, viste vi det hårde arbejde og sammenhold, der kendetegner Hobro IK. Vi kæmpede os tilbage i kampen og spillede med stort mod, hvilket resulterede i, at Villads Rasmussen kunne score det vindende mål.

Det gør mig sindssygt stolt, at vi for tredje gang i streg i denne sæson slår AaB, der vel har et spillerbudget, der er en 7-8 gange større end vores. Det bekræfter os i, at det vi gør i Hobro IK er det rigtige og at vi skal fortsætte ned ad den sti, som vi er startet på.

Dagens modstander er igen Vendsyssel FF og det bliver dermed det tredje nordjyske opgør på stribe for os. I denne kamp er der revanche til gode for os og jeg er sikker på, at hvis vi fortsætter de samme takter som i første halvleg senest mod Vendsyssel FF samt takterne fra AaB-kampen, er der en sejr, der ligger og venter på os.

Jeg håber, at I fra lægterne vil fortsætte den fantastiske opbakning som I har vist os hele sæsonen og bakke drengene op i dagens kamp.