ForsideHobroDanmark er dejligst til fods 

Danmark er dejligst til fods 

- Annonce -

Drømmer du om gode vandreoplevelser i Danmark? Så kan du få tips og inspiration, når Marie Lau Florin holder foredrag om vandring i Danmark på Hobro Bibliotek.

Danmark er et dejligt land, som Shu-Bi-Dua synger. Og det gælder særligt, når man oplever vores lille land til fods. Men hvilke vandreruter er de bedste? Hvad skal man have med? Og hvilke muligheder er der for overnatning på de dagslange vandreruter?

Mariagerfjord Bibliotekerne har inviteret Marie Lau Florin, der driver vandrebloggen “Frie Fodspor” til at komme og fortælle om vandring i Danmark. Hun har erfaring med alle former for vandring her i landet. Lige fra Bakkede landskaber og autentisk ø-hygge på Øhavsstien rundt om Det Sydfynske Øhav. Vandring i historiske fodspor ad Gendarmstien. Rå natur og klassisk badehotelstemning på Nordkyststien fra Sjællands Odde til Helsingør. Klipper, skrænter, røget sild og solskin på Bornholm. Høje klitter og dybe fosdale på Hærvejen. Kort sagt alle de steder man kan tænke sig at vandre her til lands.

Hvis du drømmer om gode vandreture i Danmark er foredraget helt sikkert noget for dig. Du får svar på alle dine spørgsmål og i tillæg en masse inspiration til spændende ruter, du måske ikke kendte til.

Foredraget finder sted på Hobro Bibliotek tirsdag den 23. april klokken 19.00. Billetter koster 50 kroner og kan købes på mariagerfjordbibliotekerne.dk.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler