ForsideMariagerfjordDer skal udarbejdes en konkret moderniseringsplan for plejecentre i Mariagerfjord

Der skal udarbejdes en konkret moderniseringsplan for plejecentre i Mariagerfjord

- Annonce -

Der skal udarbejdes en konkret moderniseringsplan for plejecentre i Mariagerfjord

Forhandlingsudvalget med repræsentanter fra partierne (A, C, D, F, O, V) i Mariagerfjord Byråd, har indgået budgetaftale for Budget 2024 og overslagsårene 2025-27. 

I budgetaftalen fremgår Moderniseringsplan for kommunens plejecentre 

Aftaleparterne er enige om, at der i forbindelse med det igangværende strategiarbejde i Udvalget for Sundhed og Omsorg skal udarbejdes en konkret moderniseringsplan for alle Mariagerfjord Kommunes plejecentre. 

Planen skal inkludere såvel centrenes fælles- og servicearealer som selve boligerne. Planen skal tage højde for den forventede udvikling i målgruppen, herunder andelen af borgere med demens og de særlige krav til fysiske rammer m.v., som dette vil forudsætte.

I den forbindelse skal mulighederne for etablering af demenspladser i den vestlige del af kommunen afdækkes. I forhold til boligerne er der opmærksomhed på, at en eventuel modernisering vil indebære huslejestigninger, hvorfor det er en forudsætning at involvere beboerdemokratiet. 

Oplæg til moderniseringsplanen skal således beskrive de forskellige forudsætninger, der gør sig gældende – såvel økonomiske, juridiske som processuelle. I forbindelse med arbejdet skal fordele og ulemper ved den nuværende model med én samlet boligafdeling for alle plejecentrene belyses.

LÆS OGSÅ: Fælles fodslag om budgettet for 2024 i Mariagerfjord

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler