ForsideMariagerfjordSponseret ArtikelDerfor skal din næste rejse være en rundrejse til Azorerne 

Derfor skal din næste rejse være en rundrejse til Azorerne 

- Annonce -

Derfor skal din næste rejse være en rundrejse til Azorerne 

Om lidt over en måneds tid er det sommer, og sommerferien står og banker på døren. Har du booket en rejse? Hvis ikke, så vil en rundrejse til Azorerne være en kæmpe naturskøn oplevelse, som du aldrig vil glemme. 

Hvorfor Azorerne?

Azorerne er en øgruppe, som består af 9 mindre øer tæt ved Portugal. Alle øerne har gudesmuk natur og det klareste vand du længe har set. Der er både mulighed for at bade i dybe ferskvandssøer og det lækre Atlanterhav. I vandet har du også rig mulighed for at spotte hvaler og delfiner, samt solbade på lækre strande og se imponerende vandfald. Azorerne er også kendt for deres vulkaner, som øerne faktisk er skabt af. Der er mulighed for vandring i gudesmukke omgivelser, men også afslapning på højt plan. 

Se de forskellige øer

Gør dig selv en tjeneste og tag en rundrejse til Azorerne, så du ikke kun får set en af øerne. Med en rundrejse kan du nemlig opleve hvad nogle af de forskellige øer har at byde på. På øen Pico kan du f.eks. opleve Picovulkanen, det højeste bjerg i Portugal og komme på en kulinarisk vinsmagning. På øen Sao Miguel, kan du opleve de mest fantastiske søer, der er blevet formet i nedsunkne vulkaner. Du kan også bade i varme kilder i Furnas, og få en oplevelse for livet.

Mulighed for en aktiv ferie 

Med en rundrejse til Azorerne er der som sagt gode muligheder for at være aktiv. Det er en god måde at opleve øerne på, samtidig med at du får motion og skridt i benene. Vandreture på Azorerne er meget populære, og der er gode og meget flotte ruter at følge. Du kan også vælge at cykle rundt, eller leje en kajak eller kano hvis du vil ud på det smukke klare vand. 

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler