ForsideHadsundDin sidste rejse planlagt ordentligt: Tine Snedker, Bedemand i Hadsund

Din sidste rejse planlagt ordentligt: Tine Snedker, Bedemand i Hadsund

- Annonce -

Din sidste rejse planlagt ordentligt: Tine Snedker, Bedemand i Hadsund

Bedemand Tine Snedker har mere end 10 års erfaring som bedemand. For 4,5 år siden blev hun selvstændig, da hun overtog bedemandsforretningen, hvor hun på det tidspunkt var ansat.

I dag driver hun forretningen fra kontoret på Østergade i Hadsund. Hun har indrettet kontor og mødefaciliteter på 1. salen ovenpå blomsterbutikken lige på hjørnet af Østergade og Nørregade.

Ifølge Tine er det dog ikke så ofte, at kontoret benyttes, da langt de fleste efterladte ønsker, at hun kommer til dem for at tale om og planlægge alt det praktiske om den afdødes sidste rejse.

“Jeg lægger stor vægt på at give de pårørende en god behandling. De skal føle sig trygge i forløbet og have en følelse af at være ”i gode hænder” Jeg er meget bevidst om, at de efterladte er i sorg og meget ”hudløse”. Det må ikke udnyttes og jeg forsøger aldrig at få familien til at vælge en dyrere løsning”, fortæller Tine Snedker. 

“Min sidste vilje” kan være en stor hjælp for alle parter

Har du overvejet, hvordan du ønsker, at din begravelse skal foregå? “Min sidste vilje” er blevet digital, og du kan nu med MitID udfylde “Min sidste vilje”, som hjælper dig med at tage stilling. Derudover kan du downloade “Min sidste vilje” fra bedemand Tine Snedkers hjemmeside eller få den tilsendt ved at kontakte Tine Snedker.

“Jeg vil gerne slå et slag for ‘Min sidste vilje’, da det kan være en stor hjælp for de efterladte at kunne hjælpe afdøde afsted på sin sidste rejse efter deres ønsker. I nogle familier har man gennem årene talt om, hvordan ens begravelse gerne skal foregå, mens det i andre familier ikke er blevet talt om, hvilket kan være en udfordring, hvis der er mange børn eller søskende, der står for det praktiske omkring begravelsen eller bisættelsen. At udfylde ‘Min sidste vilje’ er en rigtig god idé at få gjort,” opfordrer bedemand Tine Snedker.

Med de mange års erfaring som bedemand i lokalområdet har Tine Snedker opbygget et stort kendskab til områdets kirker, præster og gravere i 9560 Hadsund og resten af Østhimmerland.

“Det lokale kendskab til personalet ved kirkerne, blomsterbutikker osv. gør det hele nemmere og sikrer, at der hurtigt kan findes svar, løsninger og afklaring i forhold til at finde mulige tidspunkter for afholdelsen af begravelsen eller bisættelsen. Alt sammen i respekt for hinanden og især overfor de efterladte,” slutter Tine Snedker.

Din Bedemand Tine Snedker har kontor på Østergade 1, 1. sal i Hadsund og træffes efter aftale. Hun kan kontaktes på tlf.: 98 57 12 11 eller mail: info@dinbedemand.dk

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler