ForsideMariagerfjordDriller synet ved mørkekørsel - Thiele Hadsund kan hjælpe dit syn

Driller synet ved mørkekørsel – Thiele Hadsund kan hjælpe dit syn

- Annonce -

Driller synet ved mørkekørsel – Thiele Hadsund kan hjælpe dit syn

November måned er med sine mange regnvejrsdage og vintertid kendetegnet med dårlige og stressende køreforhold rundt på vejene i og omkring Hadsund. En våd vejbane i mørke og i perioderne med solopgang og nedgang kan virkelig sætte bilister på prøve med sløret syn og sammenknebne øjne.

Hos Thiele Hadsund oplever de for tiden flere henvendelser om, at flere synes at deres syn har forandret sig og især ved kørsel i bil på ovenstående tidspunkter. 

– I daglig tale kalder vi det natteblindhed, men faktisk er der tale om et helt almindeligt problem med, at pupillerne bliver større desto mere mørke, der er omkring os. Er der samtidig tåge, regn, dis i luften, kan det være ekstra udfordrende at være bilist på denne årstid, fortæller Majken Fly fra Thiele Hadsund til Mariagerfjordposten.dk og fortsætter:

– Hos Thiele Hadsund har vi markedets mest komplette udstyr til at lave en præcis synsprøve og med mørkeglas fra Rodenstock kan vi afhjælpe natteblindhed og give et skarpere syn i mørke og under dårlige vejrforhold.

Mørkeglas fra Rodenstock tager højde for at pupillerne ændrer sig i forhold til lys og mørke. 

– Mørkeglas, biometric intelligente glas, fra Rodenstock er simpelthen fantastiske og er designet og optimeret til at give et skarpere syn når pupildiameter ændrer sig. Dette glas fra Rodenstock medvirker endvidere til at lave skarpere kontraster, så når man kører i mørke, tåge, regn, dis nemmere kan se skilte, gående og fx parkerede biler i vejkanten, slutter Majken Fly og viser et par briller med Mørkeglas fra Rodenstock.

Oplever du også forandringer med synet for tiden, kan du få en gratis synsprøve hos Thiele Hadsund. Kig ind og få en biometrisk 3D-øjenmåling

Synsprøven kan bookes online eller tid kan bestilles på tlf.: 9857 1506 eller i butikken på Storegade 33 i Hadsund.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet