ForsideMariagerfjordDu kan stadig nå at melde dig til - Kæmpe Pool-Party...

Du kan stadig nå at melde dig til – Kæmpe Pool-Party på lørdag i Mariagerfjord

- Annonce -

Du kan stadig nå at melde dig til – Kæmpe Pool-Party på lørdag i Mariagerfjord

Traditionen tro afholder Mariagerfjord Ungdomsskole igen i år Pool-Party i Arden Svømmehal. Der er lagt op til et brag af en fest for børn og unge fra 4. klasse til 18 år.

Det bliver uden tvivl forårets største fest til vands for børn og unge i Mariagerfjord Kommune, når Pool-Party 2024 løber af stablen d. 2. marts. Vinduerne bliver dækket, diskolyset bliver tæt og dj’en spiller op til en vaskeægte fest. Vandet bliver fyldt med unge, og på land kan man give den gas til musikken. Når der er Pool-Party, skal der være fart på, og denne dag er ingen undtagelse. I løbet af dagen vil der være en række fede konkurrencer, hvor der dystes i alt fra ”bedste spring fra vipper” og ”dyk til bunden og find en cola”.

For at gøre dagen ekstra særlig, bliver Arden Svømmehal udstyret med den traditionsrige 20 meter lange forhindringsbane. Her kan man give den gas og udfordre sine venner til vands. Kan du ikke få nok af action til vands? Så bliver arrangementet kun federe af, at man også har mulighed for at prøve Water Balls samt en løbebane på vandet! Når man har brug for afslapning og luksus, så er der også fantastiske muligheder for dette. Svømmehallens varmtvandsbassin bliver til lejligheden omdannet til en biograf, hvor man i løbet af dage kan slappe af med gode film. Har man brug for en snack, kan man naturligvis også både købe og nyde dette i snack-området. 

Tilmeldingsfristen er onsdag den 28. februar kl. 23.00! Herefter skal du selv sørge for transport til og fra Arden Svømmehal.

Tilmeld dig her

Pool-Partyet er for hele Mariagerfjord Ungdomsskoles målgruppe, men det bliver delt op i to. Om eftermiddagen fra kl. 14.00 til 17.00 er alle kommunens 4. og 5. klasser inviteret til Junior Pool-Party. Her kan man give den gas med sine kammerater, og hygge med kendte voksne fra den lokale juniorklub. Når det bliver aften, er alle kommunens unge fra 6. klasse til 18 år inviteret til Pool-Party, og her vil svømmehallen igen blive fyldt med festglade unge. Fælles for begge arrangementer er, at det koster 50 kr. at deltage. Inkluderet i prisen er transport med bus til og fra Pool-Party.

Sidste år præsterede Mariagerfjord Ungdomsskole, at trække mere end 200 unge til arrangementet. Når mere end 200 unge festglade unge er i vandet kræver det naturligvis, at sikkerhed er i højsædet. Foruden de mange ansatte fra klubberne, vil der også være livreddere fra både Arden Svømmehal og Mariagerfjord Ungdomsskole, som sikrer at sikkerheden er i højsædet.

Ydermere vil der også være dykkere til stede, som vil se festen fra bunden af vandet. Dette fortæller ungdomsskole inspektør Lars Otte Koefoed om: ”Vi kompromitterer aldrig sikkerheden, og derfor tager vi også alle tænkelige forbehold. Vi har prøvet det mange gange før, og alt plejer at gå efter planen, og vi får derfor også en fantastisk fest i år”, lyder det fra Lars Otte Koefoed.

Skal du være med til Pool-Party lørdag d. 2. marts i Arden Svømmehal? Så skal du tilmelde dig på Mariagerfjord Ungdomsskoles hjemmeside. Her vil du også have mulighed for at vælge bustransport. Har du brug for hjælp til tilmelding, kan du besøge din lokale Junior- eller Ungdomsklub. Så tag dine venner under armen og kom med til forårets største fest på vand i Mariagerfjord Kommune.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet