ForsideDebatEdin Hajder: De unges ønsker

Edin Hajder: De unges ønsker

- Annonce -

De unges ønsker

Af Edin Hajder formand for Udvalget for Arbejdsmarked og Uddannelse
Mariagerfjord Kommune

Vi vil have at unge lykkes i livet. I forbindelse med status vedrørende Uddannelsesby Hobro, hvor vi gerne vil udvikle Hobro med et varieret udbud af uddannelsesmuligheder, et stærkt studiemiljø og et attraktivt ungeliv, fik vi, blandt andet, præsenteret de unges ønsker.

De unges ønsker er et resultat af en workshop hvor unge fra HEG og Mariagerfjord Gymnasium var sammen med Fagenheden Kultur og Fritid, Kulturskolen, Uddannelsesby Hobro, UngKult samt iVærk, hvor de havde fokus på at medskabe og udvikle kulturelle aktiviteter for andre unge.  

Unge blev ført gennem forskellige øvelser og sidst på dagen har præsenteret forslag til mulige tiltag som følge:

  • Bedre kollektiv transport
  • Ungemødesteder
  • Forskellige former for events

Når vi sammenholder det med at Uddannelsesby Hobro, hvor vi skal have de bedste rammer for studie- og ungeliv, passer de unges ønsker helt perfekt i ligning omkring resultatet.

Derfor vil vi fastholde fokus på inddragelse af unge og de studerendes stemmer på tværs af uddannelsesinstitutioner, erhvervslivet og kommunen. Det gavner os alle sammen for at skabe vores egen særlige profil, hvor vi giver plads til hver enkelt aktørs forslag med det formål, at skabe trygge og nærværende studiemiljøer med høj faglighed og stærke fællesskaber.

Mange tak for de unges ønsker.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet