ForsideHadsundEn Aften med Rock'N'Roll Magi venter på Frikvarteret i Hadsund

En Aften med Rock’N’Roll Magi venter på Frikvarteret i Hadsund

- Annonce -

En Aften med Rock’N’Roll Magi venter på Frikvarteret i Hadsund

Frikvarteret i Hadsund er klar til at rive publikum med igen! Den 2. marts 2024 byder de velkommen til en fantastisk livekoncert med Henning Stærk Band. Billetsalget er allerede åbent, så fans af ægte rock’n’roll har mulighed for at sikre sig en plads til denne musikalske begivenhed.

Henning Stærk, en sand legende inden for dansk rock, deler sin passion for musikken og den unikke magi, der opstår, når han står på scenen for et dedikeret og medlevende publikum. “Lysten til musikken og den magi, der opstår, når man spiller en koncert for et medlevende publikum, holder mig i gang. Og med årene er jeg blevet stadigt gladere for at spille lige nøjagtig den musik, jeg holder allermest af,” siger Henning Stærk.

Rock’N’Roll vil være i centrum denne aften, og det bliver ekstra specielt, da Henning Stærk præsenterer sit comeback-album “Big Boss Man”. Efter at have fejret sit 57-års jubilæum i 2022 markerer dette album Stærks første udgivelse siden “Old Time Rocker” fra 2009. “Et album der afspejler et levet liv. Og det er netop dér, jeg er nu. Jeg har masser af levet liv bag mig, men er bestemt ikke færdig med det, der ligger foran mig,” udtaler Henning Stærk om albummet.

Henning Stærk, der indspillede sin første single i 1967, er en af landets sande mestre inden for god, gammeldags rock’n’roll. Han og hans band leverer musikken 100% autentisk, og de har gennemført mere end 3000 koncerter, hvilket vidner om deres vedvarende engagement og kærlighed til musikken og publikum.

Publikum kan se frem til en aften fyldt med dansk rockhistorie, hvor dørene åbner kl. 19.

Skynd dig at sikre dine billetter til denne unikke koncert, hvor Henning Stærk Band vil føre dig gennem et repertoire af tidløse hits og ny musik, og hvor rock’n’rollens hjerte vil slå i takt med publikums begejstring.

Lad os sammen fejre den levende danske musikscene og skabe en uforglemmelig aften i Frikvarteret! Her kan du købe billetter til koncerten

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet