ForsideHadsundYoga for personer med vejrtrækningsproblemer

Yoga for personer med vejrtrækningsproblemer

- Annonce -

Yoga for personer med vejrtrækningsproblemer

Frivilligcenteret Mariagerfjord har taget et innovativt skridt for at imødekomme behovene hos personer med vejrtrækningsproblemer. Med et nyt og dedikeret yoga-hold skræddersyet til KOL-patienter åbnes dørene for en alternativ tilgang til at forbedre sundheden og skabe sociale forbindelser.

Yoga-KOL-holdet blev lanceret i efteråret 2023 har siden været en succes, med en varm modtagelse fra både deltagere og arrangører. Frivilligcenteret er glade over den positive respons, og understreger den værdi, det skaber for deltagerne at kunne træne samtidig med at de møder ligesindede.

Yoga-KOL-holdet er skræddersyet til personer med vejrtrækningsproblemer og tilbyder en skånsom træningsform, der styrker musklerne uden at overbelaste luftvejene. Med instruktion via lydfiler og en erfaren underviser sikrer holdet, at deltagerne får den nødvendige støtte og vejledning til at udføre øvelserne korrekt og sikkert.

Frivillig instruktør Sarah, deler sin motivation for at engagere sig i projektet: ”Jeg brænder for yoga og ved, hvor meget godt det kan bringe med sig. Det er oplagt at tilbyde yoga til KOL-patienter, da det fokuserer på vejrtrækning og stræk, som disse patienter kan drage stor fordel af. Jeg vil gerne være med til at give denne gruppe mennesker denne mulighed.”

Sarah ser frem til at lære deltagerne at kende og håber med tiden at kunne tilføje mere til programmet i et tempo, hvor alle kan være med. Hendes engagement afspejler den ånd af fællesskab og støtte, der præger yoga-KOL-holdet.

En deltager på holdet deler sine tanker om, hvorfor hun har valgt at deltage: ”Jeg tror, det kan være gavnligt for min krop at dyrke yoga. Jeg lider af apnø, hvor jeg oplever vejrtrækningspauser. Jeg håber, at yogaen kan hjælpe mig med min sygdom, så jeg vil gerne give det en chance.”

Frivilligcenteret Mariagerfjord håber på at tiltrække endnu flere deltagere til holdet og give dem muligheden for at opleve fordelene ved yoga-KOL. Hvis du er interesseret i at deltage eller ønsker yderligere information, er du velkommen til at kontakte Frivilligcenteret på telefon: 61 51 38 68 eller via mail yogakol9560@gmail.com

Yoga-KOL-holdet finder sted hver onsdag fra kl. 10-11 i Frivilligcenteret, beliggende på Kirkegade 4, Hadsund.
Det er naturligvis gratis at deltage.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet