ForsideMariagerfjordEn efterårsferie i gamernes tegn i Øster Hurup

En efterårsferie i gamernes tegn i Øster Hurup

- Annonce -

En efterårsferie i gamernes tegn i Øster Hurup

Efterårsvejret har så småt meldt sin ankomst, og selvom de regnvejrsfulde dage kalder på indendørshygge i sofaen med en kop varm kakao, er der stadig masser af muligheder for også at opleve spændende aktiviteter. I uge 42 er der nemlig Aktiv Ferie for alle børn i 2.-6. klasse, som bor og/eller går i skole i Mariagerfjord Kommune.

Alle aktiviteterne er gratis, og tilmeldingen åbner torsdag den 21. september kl. 15.00. Sidste mulighed for tilmelding er den 4. oktober. Vær opmærksom på at der er aldersbegrænsning på enkelte af aktiviteterne. Vælg mellem seks spændende aktiviteter eller prøv lidt forskelligt. Der er både mulighed for at prøve karate, besøge Hoppeland, opleve hestehygge, deltage i LAN-party, prøve at svømme eller dykke og at spille håndbold, så der er lidt for enhver smag.

Én af de spændende aktiviteter, der udbydes i efterårsferien, er muligheden for at deltage i LAN-party. Ungdoms- og Idrætsforeningen Olympia i Øster Hurup er værter for det omtalte LAN-party. Ballet åbner mandag den 16. oktober kl. 10.00 og slutter tirsdag den 17. oktober kl. 19.00. Der vil blive serveret frokost og aftensmad mandag, og der vil blive serveret morgenmad, frokost og aftensmad tirsdag.

Husk at pakke computer og alt tilhørende elektronik, der er brug for, forlængerledning på minimum 2 meter med stikdåse til eget forbrug, madras, dyne, pude, tandbørste og lign. Husk også at downloade og installere de spil, du gerne vil spille, hjemmefra. Husk også tøj, som man kan bevæge sig i, da der vil være mulighed for at spille lidt bold og andre småspil. Se detaljerede informationer og huskeliste her.

LAN-party er for børn i 4.-6. klasse. Det er en god mulighed for at være sammen med gode venner om en fælles interesse, hvor der er plads til både at spille sammen og sammen hver for sig. For eksempel er Fortnite, CS:GO og Roblox gode forslag til aftenens program.

Ungdoms- og Idrætsforeningen Olympia er en alsidig forening, hvor LAN-Party blot er én af mange aktiviteter. Det er det perfekte sted at få nye venner og dyrke den/de hobbyer, man har.

Vel mødt til et hyggeligt LAN-party – og husk, at ugen også byder på mange andre aktiviteter. Læs om de forskellige Aktiv Ferie aktiviteter og find mulighed for tilmelding her.

LÆS OGSÅ: Kogepåbud til brugere af Astrup Vandværk

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER

Kanonslag beslaglagt 

- Annonce -

Seneste artikler