ForsideMariagerfjordSponseret ArtikelEn kilde til energi: Derfor er søvn vigtigt

En kilde til energi: Derfor er søvn vigtigt

- Annonce -

En kilde til energi: Derfor er søvn vigtigt

Har du svært ved at forstå, hvorfor du føler dig dvask og træt i løbet af en arbejdsdag? Hvis du konsekvent får de syv-otte timers søvn, du egentlig har behov for, men stadig føler dig energiforladt, kan det være tegn på, at din søvnkvalitet måske ikke er helt i top. Der er mange, der ikke sover ordentligt igennem, og derfor aldrig bliver helt så udhvilet, som man ellers gerne skal.

Din søvn er afhængig af mange ting. Noget af det, der virkelig kan have betydning, er din generelle mentale tilstand. Er du stresset eller er der tanker, der fylder? Det kan betyde, at det forstyrrer din søvn, både som tankemylder om aftenen før du falder i søvn, men nogle gange også hvor du vågner op i løbet af natten eller får mareridt. Der er ikke noget, der kan ødelægge en god nattesøvn som et mareridt, man vågner af.

Hjælp søvnen lidt på vej

Måske du har forsøgt alverdens ting, hvor du har lagt mobilen og andre skærme fra dig tidligt, indstillet uret til at gå i seng lidt tidligere og sørger for at have et stabilt søvnmønster. Hvis de ændringer alene ikke er nok til at give dig den gode nattesøvn, du trænger til, kan du prøve at ty til diverse urter eller mineraler, der er gode for kroppen og for din søvn.

En af de mest anvendte typer er formentlig baldrian, der har en beroligende effekt. For mange giver det meget at tage baldrian om aftenen. Det kan fås på forskellige måder, og du kan både vælge tabletter, hvis det giver mening for dig, men for andre er det faktisk nok at drikke urtete med baldrian. Der skal du bare finde ud af, hvad der giver mest mening for dig. Der er også andre urter, der kan lignende ting, du kan prøve af.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet