ForsideHobroEt meget populært hotel i Hobro for tiden

Et meget populært hotel i Hobro for tiden

- Annonce -

Et meget populært hotel i Hobro for tiden

Ind- og udtjekninger på dækhotellet hos Bilhuset Haldrup i Hobro er eksploderet den sidste uges tid, og med vejrudsigten for den kommende uge, der siger forår og tocifrede varmegrader, er der travlt i bookingafdelingen med at finde tider til alle dem, som gerne vil have skiftet vinterdækkene ud med sommerdæk.

-Vi ved det og forsøger på forskellig vis at forberede os til det hver gang, at sæsonen skifter og alle gerne vil have skiftet deres hjul indenfor stort set samme periode. Vi hænger i, og gør os umage for at hjælpe så mange som muligt hver dag, fortæller daglig leder hos Bilhuset Haldrup Hobro, Søren Ruseng og fortsætter:

-Her ved skiftet fra vinterdæk til sommerdæk 2023, har vi en kampagne kørende, hvor vi giver alle nye Hyundai-kunder og kunder med andre bilmærker den første opbevaring af deres hjul helt gratis. Det er en populær kampagne, og mange er glade for ikke at skulle finde plads til hjulene hjemme i rækkehuset, eller hvor man nu bor i Hobro eller omkring Hobro.


Det store Dækhotel hos Bilhuset Haldrup Hobro, hvor medarbejderne med ergonomisk hjælpeværktøj nemt og hurtigt kan få hjulenene op og ned fra hylderne, blev lavet tilbage i 2015, og på kort tid er belægningen blevet rigtig god – Faktisk så god, ifølge den daglige leder, at områdets almindelige hoteller ville blive misundelige, hvis tallene blev offentliggjorte. 

Foto: Mariagerfjordposten.dk

Bilhuset Haldrup Hobro på Smedevej 7 i 9500 Hobro kan kontaktes for dækskifte, service, reparation eller køb og salg af bil på tlf.: 98 52 42 00 eller mail: hobro@bilhuset-haldrup.dk.

LÆS OGSÅ: Soroptimisterne inviterer på en gåtur i Mariager

- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER

Tyve nåede det hele på en halv time

- Annonce -

Seneste artikler

Sigtet for at have efterladt hund i bil

Dødsfald – Als

Tyvene har haft travlt på Jernbanegade