ForsideArdenEventyr og cirkusartisterier for hele familien

Eventyr og cirkusartisterier for hele familien

- Annonce -

Eventyr og cirkusartisterier for hele familien  

Tag hele familien med når Kulturhuset i Arden byder indenfor til forårets sidste to omgange af Kultur i Børnehøjde – denne gang får du klassiske eventyr med et twist og muligheden for at lære ægte cirkuskunster i en ægte cirkusbygning.

Der er noget skønt ved at få fortalt en god historie, men hvad nu hvis man tager en god gammel klassiker som Den bestøvlede kat eller Tommeliden og vender den på hovedet? Det er hvad børn og voksne kan opleve lørdag d. 13. april kl. 10 når Peter Søvad tager gamle kendte folkeeventyr under “kærlig behandling”.

Publikum kender sikkert historierne på forhånd; der er tre sønner, og det er den yngste, der får prinsessen, og de onde dør, og de gode lever lykkeligt til deres dages ende, men denne gang bliver det anderledes. Arrangørerne de lover smæk for skillingen når de gode gamle folkeeventyr denne dag fortælles i specialudgaver med turbo og på speed. Fortællingerne er for børn fra 5 år og deres voksne.

Lørdag d. 4. maj er der igen lagt op til familiehygge, men denne gang er lokaliteten flyttet til Cirkus Miehes gamle cirkusbygning i Rold, hvor det stadig emmer af ægte cirkusstemning. Publikum bliver denne dag introduceret for nogle af de gode gamle cirkusartisterier; der skal laves akrobatik, jongleres, balanceres, klovnes og (u)hygges, og arrangørerne lover at der er noget for både unge og gamle – dog skal børn være fyldt 4 år får at kunne være med.

Kultur i Børnehøjde er arrangeret i et samarbejde mellem Kulturhusforeningen i Arden og Mariagerfjord Bibliotekerne.

Billetterne til begge arrangementer købes via www.mariagerfjordbibliotekerne.dk

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet