ForsideHadsund70 års fødselsdag i dag

70 års fødselsdag i dag

- Annonce -

70 års fødselsdag i dag – Jan Vestergaard 70 år

Af: Jess V Laursen, Skelund

Jan Vestergaard er født den 7. april 1954 i Birkerød. Jan har båret mange hatte gennem årene. Han begyndte sin karriere som bankmand og bevægede sig gennem forskellige positioner inden for finansverdenen i 28 år, der strakte sig fra Privatbanken til Danske Bank. Hans omfattende erfaring som bankbestyrer og erhvervskundechef afspejler hans evne til at håndtere komplekse opgaver og tage ansvar.

Efter sit farvel til bankvæsenet i 1999 trådte Jan ind i verden af iværksætteri og etablerede Jatimé virksomhedssupport, senere kom VCØ – som er “virksomhed center øst” Han har været en aktiv støtte for iværksættere og har arbejdet som konsulent med ledelsessupport på finansielle opgaver, kontoret som Jan “opererer” fra ligger i Skelund city

Jan’s engagement strækker sig dog langt ud over erhvervslivet. Han er en værdifuld skoleleder for LOF-aftenskoler i forskellige områder,- ja faktisk i “næsten” hele Nordjylland – -og har spillet en central rolle i oprettelsen af landets første “Landsbykontor” under LOF med det formål at udvikle landsbyerne.

Han er skoleleder i LOF Mariagerfjord/Rebild snart igennem 25 år og i 2023 kom Vesthimmerland til. skoleleder for LOF NORD fra 2017 der dækker Aalborg, Brønderslev og Hjørring og i 2023 kom Frederikshavn til. Jan fik sammen med bestyrelsen vendt et underskud i LOF-Nord til et overskud på 5 år. Han sidder i Forretningsudvalget i LOF- Danmark hvor han er værdsat og meget respekteret, han er omdrejningspunktet for vanebryderne og kunstruten, han er “firkantet” måske konservativ – men perfektionist og dygtig med hensyn til sit gøremål. Jan har et stort netværk, servicemindet altid parat til at hjælpe, Jan er en god og ordentlig kollega hvor der er stor tillid til Jans opgaver, hvis ikke andre kan så kan Jan – det er den generelle opfattelse hele vejen rundt i LOF.

Foto: Jan Vestergaard

I Familien har Jan Vestergaard døtrene Tina og Mette og svigersønnerne Jakob og Anders, Jan er en fantastisk morfar for Alfred (11), Arthur (5), Oskar (5) og Molly (2) – selvom han er en hårdtarbejdende og travl mand, så er han en nærværende morfar, og de elsker alle fire at være sammen med ham. Der er garanti for aktivitet, når morfar passer – oftest står den på en tur ud af huset og ikke sjældent en tur på ”maccen”. Jan prioriterer og nyder at være på ferie med familien, ”så slapper jeg af”, som han siger. Særligt på solferierne nyder han også gerne en kryds og tværs og en kold fadøl skyggen. Jan er en ”fikser” og en far, som altid gerne vil hjælpe. Når det brænder på, så smider han gerne, hvad han har i hænderne og drager mod Svenstrup eller Hillerød.

Som en ægte ildsjæl har Jan dedikeret sin tid til frivillige aktiviteter og projekter. Han har været med til at drive en lang række initiativer, lige fra at være en del af festkomiteen for Rebildfesten til at være aktivitetsansvarlig for Butikscenter Hadsund, Bazar Skelund og virksomheds-center Øst sammen sin mangeårige makker Jess Laursen. Desuden har han taget lederskab i kulturelle sammenhænge som Kulturelt Samråd, Hadsund Kulturcenter, Svanens venner og Kulturligvis festuge.

Jan Vestergaard er ikke kun en dygtig erhvervsmand og iværksætter, men også en dedikeret samfundsborger, der bruger sin viden og erfaring til at gøre en positiv forskel. Han trives med udfordringer, er velovervejet og udviser en imponerende evne til at opnå tillid og skabe forbindelserne tværs af mennesker.

I dag fejrer vi Jan for hans mangeårige bidrag til samfundet, for hans ihærdige arbejde som iværksætter og hans engagerede deltagelse i frivillige aktiviteter.

Tillykke Jan Vestergaard med et liv fyldt med mangfoldighed og engagement.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler