ForsideØstkystenFeriepartner Kattegat hilser 2023 velkommen med nyt kontor og oplevelsespulje på 50.000,...

Feriepartner Kattegat hilser 2023 velkommen med nyt kontor og oplevelsespulje på 50.000, – som snart kan søges

- Annonce -

Feriepartner Kattegat hilser 2023 velkommen med nyt kontor og oplevelsespulje på 50.000, – som snart kan søges

Feriepartner Kattegat hilser 2023 velkommen og kan allerede nu afsløre at vores nye kontor i Hals, hvor vi glæder os til at byde indenfor på Østerled 1, 9370 Hals, med en skøn og central placering midt i byen, er åbnet for sæsonen 2023.

Bureauleder Bo Møller Johansen udtaler: ”Det glæder mig rigtig meget vi nu kan være fysisk til stede i Hals og dermed yde den bedste service til husejere såvel som de gæster vi har der, Jeg er utroligt stolt af vores nye kontor som jeg håber fremadrettet, vil komme til at fungere som et samlingspunkt for byens turister som ønsker information om området. Bureauet er allerede nu fast bemandet 4 dage om ugen og fra april vil vi øge åbningstiden yderligere.”

Feriepartner Kattegat kan allerede nu mærke en stigende interesse for at sommerhusejere gerne vil være udlejere hos os og flere spørger ind til et budget for netop deres sommerhus. Ejerrådgiver Victor Larsen udtaler ligeledes: ” Den lokale tilstedeværelse er essentiel, når man vil tilbyde den bedste service. Vores koncept er enkelt. Vi tager os af alt markedsføring og har obligatorisk rengøring på alle vores huse. Vi lægger stor vægt på, at det er et gensidigt samarbejde og at sommerhusene kun er til låns. Af samme årsag vil vi heller ikke diktere hvornår vores ejere selv ønsker at holde ferie i – eller gøre privat brug af egne huse.”

Bundfradraget for 2023 er nu oppe på 44.500,- kroner – værd at overveje især når omkostninger for rigtig meget i samfundet er steget. Her kan en udlejning på X antal uger give et godt tilskud til budgettet.

Vinterferien står for døren og her er der traditionelt mange huse der er udlejet, og med den udlejning følger også en masse sideaktiviteter for de lokale erhvervsdrivende i vores lokalområde.

For netop at understøtte lokalområdet og det liv det genererer, udlodder Feriepartner Kattegat hvert år op til 50.000 kroner gennem vores oplevelsespulje.

Puljen kan nu ansøges af enkelte ildsjæle, foreninger, lokalsamfund m.fl. der ønsker at udvikle eller videreudvikle en oplevelse nær sig. Vi har tidligere støttet Mariager-Handest Veteranjernbane, Event Øster-Hurup, Fjordfesten i Hals samt Øster Hurup Strandlaug.

I kan læse mere om puljen på vores hjemmeside www.feriepartner.dk/kattegat og tilsvarende vil I kunne finde flere information på vores Facebook, når vi inden længe informerer yderligere. Her vil man også kunne se de mange huse der ledige – især til den kommende vinterferie.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet