ForsideØstkystenFester Kester spiller op til Julefrokost 2022 på Østkysten

Fester Kester spiller op til Julefrokost 2022 på Østkysten

- Annonce -

Event Øster Hurup er igen på banen med et arrangement. Denne gang er det Julefrokost 2022, som foreningen indbyder til. Årets julefrokost afholdes i Multihuset Øster Hurup Lørdag den 26. november kl. 18.30 – 01.00.

Musikken leveres af Fester Kester og maden af Multihuset.

Menuen til maven:

Marineret sild m/karrysalat

Krydder sild

Fiskefilet m/ remoulade og citron

Ribbensteg m/ rødkål

Stuvet hvidkål m/ Frikadeller

Grønlangkål m/ medister og brunede kartofler

Tarteletter m/ høns i asparges

Brieost M/ druer, flutes og kiks

Ris a la mande m/ kirsebærsauce

Friskbagt brød og smør

Kaffe / The

Menuen til øre og danseben:

Musikerne i Fester Kester

Kaj Henning Pedersen

Kaj Henning har spillet musik lige siden pigtrådens dage i mange forskellige orkestre og med mange solister bl. a. John Mogensen, hvis nogen skulle huske ham. Han har spillet dansemusik i rigtig mange år bl.a. med Rocking Spirits og Stamping Bricks m.m. i 60’erne “Mexican Shuffle” i 70erne og har spillet i bigbands i næsten lige så mange år.  K.H.P.  spiller på klaver, keyboard, trompet og flygelhorn (af og til på samme tid !!!!).

Teodor Giorgiev

Teordor er uddannet som musiker og har turneret som prof. musiker rundt omkring i verden i mange forskellige musikalske sammenhænge. Et af de kendte orkestre han har spillet i er Trans Europa Express. Teordor synger og er multi-instrumentalist på bla. panfløjter-trompet-harmonika-keyboard-og alle mulige strengeinstrumenter som buozouki-mandola-banjo m.m. Har været med siden 2002

Sigrid Rasmussen

Sigrið kommer fra færøerne og er prisbelønnet freelance sangerinde/violinist med musikalske rødder i klassisk violinmusik, gospel og moderne soul. Uddannet i London ved Thames Valley University og Bærum Music School i Norge. Sigrið har medvirket som gæste solist i mange cd udgivelser, koncerter og som korist/session sanger. I 2009 udgav hun sin første soloplade “Nordic Soul” under artist navnet Sigrey. Har optrådt med div. kunstnere: Gunnar Guttesen, United Voices Gospel Choir, Ron Kenoly, Etta Cameron, Grace (Sony Music), Norvegian Gospel Voices, Oslo Soul Children, Linda Andrews, Frederikshavn Blue Note Choir, Rúni Eysturlíd, Magni Christiansen, Martin Joensen, Jan Verner Danielsen, FS Orlonn (Toto support) m.m.f.

Morten Sandager

Trommer  / Sang,  en fantastisk trommeslager uddannet på  Det Jyske musikkonservatorium 2003 Trommer.

Har spillet med det verdensberømte band  Pretty Maids fra 2006 – 2016.  ( Keyboard )

Morten har spillet med FesterKester siden 2020, og er et kæmpe hit til alle vores live performence ’s

Claus Pedersen

Har været en aktiv del af musiklivet i Aalborg i mange år. Claus har endvidere turneret i Mellemamerika med et caribisk band. Claus synger og spiller saxofon, div. fløjter, guitar, mandolin, slagtøj m.m.

Billetter købes på https://www.eventoesterhurup.dk/events/julefrokost-2022/

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER

Dødsfald – Als

- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet