ForsideHadsundFeststemt dobbeltkoncert trodsede det svingende danske forårsvejr i Hadsund

Feststemt dobbeltkoncert trodsede det svingende danske forårsvejr i Hadsund

- Annonce -

Feststemt dobbeltkoncert trodsede det svingende danske forårsvejr i Hadsund

Hadsund – På trods af en våd start på aftenen formåede Hadsund at lyse op, da musikentusiaster og festglade sjæle samledes på Torvet til en uforglemmelig dobbeltkoncert den 26. april 2024.

Arrangementet, som blev arrangeret af Hadsund Handel i samarbejde med lokale virksomheder som Sportigan og Thiele, bød på en imponerende musikalsk oplevelse trods de udfordrende vejrforhold.

På scenen i teltet stod “Spillemanden fra Ørsted”, der med sin hyldest til legender som John Mogensen fik publikum til at synge med på evergreens som “Så længe jeg lever” og “To mennesker på en strand”. Stemningen blev sat, og selv det drilske forårsvejr kunne ikke tage glæden fra de fremmødte.

Spillemanden fra Ørsted sætter tonen med en stemningsfuld hyldest til John Mogensens tidløse sange på årets dobbeltkoncert i Hadsund Foto: Mariagerfjordposten.dk

Klokken 20 indtog “Bamse Tribute” scenen, et dedikeret orkester til ære for den folkekære Bamse og Bamses Venner. Med over 30 års erfaring og et repertoire af elskede hits formåede bandet at skabe en stemningsfuld aften, hvor publikum blev ført tilbage til Bamses tid med velkendte melodier og fællessang.

Til trods for regnvejret var der ikke mangel på forfriskninger og lækkerier på Torvet. Øl og vand blev solgt, mens lokale madleverandører forkælede deltagerne med fristende specialiteter. Sammen med butikkerne, der holdt åbent som en del af Open By Night, skabte arrangementet en festlig atmosfære, hvor hadsunderne kunne nyde musik, mad og gode tilbud.

Fællesskab og forfriskninger: Lokale foreninger som Hadsund Boldklub og Hadsund Badmintonklub stod klar med kolde fadøl, mens musikken fyldte luften på Torvet i Hadsund Foto: Mariagerfjordposten.dk

“Det er fantastisk at se, hvordan vores by kan samles omkring sådan et arrangement, selv når vejret ikke er med os,” udtalte en af arrangørerne, Palle Justesen fra Sportigan.

Selvom det danske forårsvejr måske var lunefuldt, var der ingen tvivl om, at Hadsund formåede at skabe en mindeværdig aften fyldt med musikalske fornøjelser.

Stemningsbillede Foto: Mariagerfjordposten.dk
Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler