ForsideHobroFlere bilister standset i Mariagerfjord i weekenden

Flere bilister standset i Mariagerfjord i weekenden

- Annonce -

Flere bilister standset i Mariagerfjord i weekenden

I løbet af weekenden har Himmerlands Politi haft travlt med at standse flere bilister i Mariagerfjord, der alle havde valgt at sætte sig bag rattet under påvirkning af enten alkohol eller narkotika. Politikommissær Jørn Kresten Nielsen fra Himmerlands Politi oplyser følgende fra weekendens døgnrapport:

Fredag aften kl. 19.30 blev en 24-årig mand fra Arden standset af politiet på Hegedalsvej i Hobro. Politiet skønnede, at han var påvirket af narkotika, hvilket førte til hans anholdelse og efterfølgende blodprøvetagning.

Tidligt lørdag morgen klokken 01.16 blev en 51-årig mand fra Hobro standset på Havnegade i Hobro. Politiet vurderede, at han var påvirket af alkohol. Han blev også anholdt og taget med til blodprøve for at fastslå hans promilleniveau.

Søndag eftermiddag kl. 14.45 blev en 27-årig mand fra Viborg standset på Topperupvej i Hobro. Han blev skønnet påvirket af alkohol og blev derfor anholdt og taget med til en blodprøve.

Politikommissær Jørn Kresten Nielsen understreger vigtigheden af, at bilister forstår alvoren i at køre under påvirkning af alkohol eller narkotika. Det udgør en stor risiko for både dem selv og andre trafikanter. Politiet vil derfor fortsat have fokus på at stoppe spiritus- og narkokørsel for at øge sikkerheden på vejene.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler