ForsideMariagerfjordFokus på komplekse forhold: Ledelse og samarbejde i ældreplejen hos ledernetværk på...

Fokus på komplekse forhold: Ledelse og samarbejde i ældreplejen hos ledernetværk på Hadsund Kulturcenter

- Annonce -

Fokus på komplekse forhold: Ledelse og samarbejde i ældreplejen hos ledernetværk på Hadsund Kulturcenter

Ledelse og samarbejde under komplicerede forhold i ældre- og demensomsorgen.

Nu til dags er personer, som bor på plejehjem, ikke blot medborgere, som er kommet lidt op i årene. Man tildeles først en plejehjemsplads, når der er tale om varig nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne og behov for pleje hele døgnet. Plejehjemsbeboere har ofte flere samtidige kroniske og aldersbetingede sygdomme, en meget høj alder og ca. 80% af beboerne på almene plejehjem lider desuden af demens.

Med disse store forandringer og den stigende kompleksitet er der i højere grad behov for veluddannede medarbejdere og samarbejde på tværs af forskellige fagligheder, såsom mellem sygehus, praktiserende læge, kommunale enheder som demenskonsulenter, omsorgstandpleje og gerontopsykiatri.

Dette samarbejde risikerer at forvikles, da det krydser regionale og kommunale søjler, hvor der kan opstå modsatrettede interesser og logikker til stor ulempe for den ældre syge. Derudover er der yderligere (og relevante) perspektiver fra forskellige faggrupper, lokalsamfundet og pårørende.

For ledere på alle niveauer i ældre- og demensomsorgen er det derfor et vedvarende og helt nødvendigt arbejde at skabe gode og smidige løsninger, så disse samarbejder kan foregå fleksibelt og tilpasses den enkelte borger og deres familie.

I Hadsund Kulturcenter afholder Ledernetværk på demensområdet Midt- og Nordjylland et åbent arrangement om “Ledelse og samarbejde under komplicerede forhold i ældre- og demensomsorgen” den 24. april 2024.

Her vil ledelseskonsulent og tidligere patruljefører ved Siriuspatruljen i Grønland, Steen Broen Møller, holde flere oplæg om dagens tema. Han vil blandt andet berøre emner som “Kompleksitet i ledelse”, “Prioriteter” og “Forandringsledelse”, og til sidst vil der være refleksion over læringspunkter. Prisen for deltagelse inklusiv forplejning er 1395 kr. + moms for tidsrummet 9.00 – 15.00.

Tilmelding foregår til CEO og lektor Tina Risager på resopti@resopti.dk eller telefonisk på 60551327. Yderligere information kan findes på https://www.resopti.dk/service/

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet