ForsideHobroFolketingsmedlemmer tog pitstop på Hobro Station

Folketingsmedlemmer tog pitstop på Hobro Station

- Annonce -

Folketingsmedlemmer tog pitstop på Hobro Station

I maj måned løber projektet ” Vi cykler på arbejde” af staben. Det markerer de 2 Folketingsmedlemmer Rasmus Prehn (S) og Malte Larsen (S) med at cykle fra Aalborg til Christiansborg. Med på turen var Landsformand for Cyklistforbundet Jens Peter Hansen og Mike White fra Cyklistforbundet Aalborg. 

Turen gik søndag forbi Hobro, hvor det lokale Folketingsmedlem Per Husted (S) og de 2 Byrådsmedlemmer Jens Riise Dahlgaard og Edin Hajder stod klar på Hobro Station med forfriskninger og en god snak om cyklisme og offentlig transport. 

Rasmus Prehn er formand for Folketingets transportudvalg, hvor Malte Larsen også er medlem, så Hobro Station var et naturligt sted at mødes, da Folketinget for kort tid siden har bevilget kr. 11 mio. til et løfte af Hobro Station. En bevilling, som der lokalt sættes stor pris på og som er vigtig for fremtidssikring af Hobro Station.

Samtalen kom dog hurtigt ind på et stort lokalt ønske til forbedring af den offentlige transport. Det er forlængelse af den Nordjyske Nærbane, så den kommer helt til Hobro og med stop i Arden. I dag stopper nærbanen i Skørping, men det vil være helt naturligt at få den forlænget. 

Om det siger Per Husted:
”Gode lokale kræfter har i mange år talt for forlængelse af den Nordjyske Nærbane, da det vil give bedre muligheder for at bruge offentlig transport. Dette bekræftede både Jens Riise Dalgaard fra Arden og Edin Hajder fra Hobro, så mine 2 Folketingskollegaer er ikke i tvivl om den lokale interesse for sagen.  Argumenterne for en forlængelse er bl.a., at det vil give endnu bedre muligheder for bosætning og det lokale erhvervslivs muligheder for at tiltrække arbejdskraft, hvilket er vigtigt i disse år. Vi var derfor glade for muligheden for at drøfte det med 2 repræsentanter fra Trafikudvalget og de lovede at have det med til kommende forhandlinger om offentlig transport”.

Efter det gode møde på Hobro Station fortsatte cykelkortegen mod Randers, hvor de skulle overnatte. Og så går turen videre mod Christiansborg. En god og lang tur gennem forårslandskabet. 

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler