ForsideHadsundHadsund Genbrug uddeler 130.000 kr.

Hadsund Genbrug uddeler 130.000 kr.

- Annonce -

Hadsund Genbrug uddeler 130.000 kr.

Hadsund Genbrug uddeler den 3. maj 2024 130.000 kr. til lokale foreninger og Kirkens Korshær i Aalborg.

– 25 lokale foreninger modtager tilsammen 130.000 kr. Det er en stor glæde for Genbruget at kunne donere sit overskud til forskellige foreninger og institutioner her i den gamle Hadsund Kommune og til Kirkens Korshær i Aalborg, fortæller formand for Genbruget Hadsund Per Roth og fortsætter, der er 24 frivillige damer, der på skift arbejder hver dag i Hadsund Genbrugsbutik, og de selv samme damer er også dem, der bestemmer, hvem der skal have en donation og hvor meget. 

Hadsund Genbrug blev startet i 1979 og har siden da i snit delt 140.000 kr. ud om året i lokalområdet. Den 17. maj 2024 kan Hadsund Genbrug fejre 45-års jubilæum, enkelte af de frivillige damer har været med alle årene. Hadsund Genbrug håber, at mange af kommunens borgere vil møde op og fejre Hadsund Genbrug jubilæum sammen med de frivillige damer. Der vil på dagen blive budt på kaffe til de fremmødte.

– Hadsund Genbrug er meget taknemmelig for alt det brugte tøj, der modtages. Alt dit rene tøj, sko, tekstiler, sengelinned, nips og porcelæn modtages med tak. Det kan indleveres til Genbrugsbutikken i Storegade 45. Udenfor normal åbningstid kan tøj afleveres i vores tøjcontainer, der står ved butikken. Det, der afleveres til Hadsund Genbrug, bliver sorteret af vores frivillige og solgt i butikken. Hadsund Genbrug håber, at mange af kommunens borgere vil fortsætte med at støtte op om Hadsund Genbrug, så der også kan deles donationer ud de næste år, slutter formand Per Roth.

Foto: Hadsund Genbrug
Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler