ForsideHadsundForeningerne er på gågaden fredag i Hadsund

Foreningerne er på gågaden fredag i Hadsund

- Annonce -

Foreningerne er på gågaden fredag i Hadsund

Frivilligcenteret har igen i år, gjort klar til Danmarks festdag for frivillighed i Mariagerfjord. Frivillig fredag er en hyldest til de frivillige, hvor vi fejrer frivilligheden og hylder de frivillige, der gør en forskel. Kig forbi, og vær med til at fejre de lokale frivillige, og deres indsats i lokalområdet.

Der er mange gode grunde til at være frivillig, og til at invitere flere med i de frivillige fællesskaber. Årets tema er: ”Frivillig fordi….” med fokus på den frivillige fortælling. Frivilligcenteret har kørt en artikel hver måned, om en frivillig og den aktivitet den frivillige er en del af. Disse artikler, ses på ”fcmf.dk” og er en måde at få et indblik i de frivilliges oplevelser og erfaringer, som frivillighed kan give.

Frivillig fredag afvikles 29. september kl. 16.00-18.00, hvor frivillige stiller boder op i gågaden i Hadsund, og kommer med fortællingen om hvad de går og laver, og de opgaver der ligger til frivillige hos dem.

Så kig forbi og få historien om det at være frivillig, og se de mange tilbud de har til dig som deltager.

Har du lyst til at være med, er der også tid til at få en dialog om, hvad det er der er brug for af frivillige kræfter.

Hvis du ikke kan komme på fredag, så gå ind og kigge på ”frivilligJob.dk” og se hvad der er af frivillige opgaver i Mariagerfjord Kommune. Dette kan gøres via linket https://fcmf.dk/frivilligjob.

Du er naturligvis også altid velkommen til at kigge forbi i Frivilligcenter Mariagerfjord til en snak om, hvad der kunne passe til dig. Frivilligcenteret er også til stede med bod og er klar til at støtte/spare om de muligheder Frivilligcenteret tilbyder.

Frivilligcenteret kan altid kontaktes, både via mail, telefon og personligt. Frivilligcenteret er her for at støtte dem der er frivillige og give råd til at finde den helt rigtige frivillige opgave.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler