ForsideHobroForeningsværkstedet åbner igen i Mariagerfjord

Foreningsværkstedet åbner igen i Mariagerfjord

- Annonce -

Foreningsværkstedet åbner igen i Mariagerfjord

Kultur og Fritidsforvaltningen har siden maj måned 2022 tilbudt månedlige værksteder rundt i kommunen, for at understøtte de frivillige i foreningerne. Det har været en stor succes og starter derfor nu op igen.

Efter en mindre pause hen over sommerferien, åbner Foreningsværkstedet igen dørene, og er klar med hjælp og rådgivning til frivillige. Næste gang Foreningsværkstedet holder åbent er torsdag den 7. september fra 16.30 – 18.30, i salen på Hobro Bibliotek.

Der ydes bl.a. rådgivning i Conventus, fundraising og tilskudsmuligheder. Foto: Mariagerfjord Kommune

Foreningsværkstedet er et tilbud fra Kultur og Fritid i Mariagerfjord Kommune, hvor frivillige fra kommunens foreningsliv kan få gode råd, sparring og hjælp. Foreningsværkstedet er et åbent “drop in” tilbud, hvor de frivillige kan få hjælp til eksempelvis fundraising, Conventus, tilskudsmuligheder og alt muligt andet i forbindelse med at drive en forening. Til at rådgive og hjælpe vil der være personale fra Kultur og Fritid i Mariagerfjord Kommune, som suppleres af eksterne eksperter på områderne Fonde, Conventus og regnskaber.

Det kræver ikke tilmelding at besøge Foreningsværkstedet, alle er velkommen i åbningstiden. Foreningsværkstedet har i resten af 2023 åbent på følgende datoer:

7. september -Hobro Bibliotek

5. oktober – Hadsund Kulturcenter

2. november – Arden Kulturhus

7. december – Mariager Rådhus
 

Alle dagene er åbningstiderne 16.30 – 18.30.

LÆS OGSÅ: Hotdogs skabte uoverensstemmelse i de sene nattetimer i Hobro

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet