ForsideMariagerfjordForhåbningsbrev: Et paradigmeskift i Mariagerfjord Kommune er under opsejling

Forhåbningsbrev: Et paradigmeskift i Mariagerfjord Kommune er under opsejling

- Annonce -

Forhåbningsbrev: Et paradigmeskift i Mariagerfjord Kommune er under opsejling

Af Ole Sand, Fuglebakken 6, 9560 Hadsund

Forhåbninger om en ny tid tegner sig i horisonten og vi kan som skatteborgere, sætte næsen op efter et mere borger-lyttende byråd, der ikke spiser borgerne af med snik snak, passivitet og handlinger på skrømt.

Som en del af Rågegruppen Hadsund har vi naturligvis forhåbninger om langt større  lydhørhed og ageren, når Danmarksdemokraterne indtager en del af stolene i byrådet ved  det kommende kommunalvalg i 2025.

For en stor del af de siddende politikere, en mulighed for rettidig omhu – på ønskelisten julen ´23 og ´24 – et kursus i jobansøgning.

På det seneste har vi som borgere været vidne til en række forløb, som mest af alt minder om mangle på TILLID politikerne imellem.

Om det på den lange bane bliver anderledes når Danmarksdemokraterne sætter sig i  byrådet – det må tiden vise men  – i det mindste bliver der brudt op i gamle mønstre og forhåbentlig et bedre klima i byrådet – en ny start.

Danmarksdemokraternes ambition om at opstille til kommunalvalget i Mariagerfjord i 2025, er en kærkommen gave, der falder sammen med et ”metaltræt” byråd – et byråd, der er gået ”død” i små interne chikanerier, der forplumrer et objektivt politisk arbejde.

Forhåbninger om nye politikere, i kølvandet på kommunalvalget ´25 – politikere der holder snuden i det politiske spor og mest af alt, tager byen og borgerne til sig – formår at have overskud til at møde borgerne  –  sætte sig på en bænk og tage samtalen med  borgerne om, hvad der optager menig M/K.  

En grundsten i ethvert demokrati må være, at  ”stikke  fingeren i jorden” – der hvor jorden er.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet