ForsideHadsundForrygende gen-åbningsdag hos FRYS

Forrygende gen-åbningsdag hos FRYS

- Annonce -

Forrygende gen-åbningsdag hos FRYS

Mandag den 9. januar kunne Nanna Stamer og teamet i FRYS i Hadsund endelig genåbne butikken efter flytning.

FRYS har i flere år ligget på Torvet i Hadsund, men fra mandag den 9. januar hedder butikkens nye adresse Storegade 38 og kunderne har allerede på førstedagen genfundet butikken, der efter flytningen har fået mange flere butikskvadratmeter, store udstillingsvinduer og prøverum med god plads og spejle der sikrer et godt syn under prøvning.

– Der var rigtig mange kunder i butikken på åbningsdagen. Vi kendte mange af dem, men der var også rigtig mange nye, som besøgte os for første gang, fortæller indehaver af FRYS Nanna Stamer og får bekræftende nik og blikke fra medarbejderne Monica Steffensen og Sara Bang Jensen.

Foto: Mariagerfjordposten.dk

Monica Steffensen er et kendt ansigt i butikken, mens Sara Bang Jensen netop er startet i et 7 mdr. langt praktikforløb under sin uddannelse. Sara skal især hjælpe og skrive opgave om vækst og udvikling af butikkens webshop. 

– Det er faktisk lidt sjovt i forhold til vores webshop. Her oplever vi ofte, at kunderne har kigget og ladet sig inspirere til nogle produkter hjemmefra, som de så kommer og prøver og køber i butikken. Andre webshops fortæller ofte, at inspirationen, prøvning og service sker i butikken og så køber kunderne det på nettet, når de kommer hjem – og måske i en anden butik.

– Vi er rigtig glade for vores webshop, der går rigtig godt i hånd med vores fysiske butik – Som her i vores nye lokaler er blevet rigtig, rigtig fin, slutter Nanna og sender en stor tak til alle, der allerede har været forbi og se butikken efter flytningen. 

FRYS lukkede den 23. december og genåbnede den 9. januar 2023 i de nye lokaler på Storegade 38. Har du julegaver fra butikken, som skal byttes, kan det ske frem til den 15. januar 2023. 

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet