Forside112Frarøvet telefon og ur efter bytur

Frarøvet telefon og ur efter bytur

- Annonce -

Frarøvet telefon og ur efter bytur

En 29-årig mand blev tirsdag aften offer for en røveri, da han besluttede sig for at tage en pirat-taxa hjem efter en bytur.

Onsdag formiddag kontaktede manden politiet og fortalte, at han aftenen før havde tilbragt tid i byen. Da han skulle hjem, standsede en bil, som han troede var en taxa. Han satte sig ind til bilens chauffør, som til hans overraskelse havde en passager siddende på forsædet. Chaufføren forklarede, at det var hans kammerat, og at han lige kørte med.

Pludselig ændrede situationen sig dramatisk. Ifølge den 29-åriges forklaring svingede bilen pludseligt ind til siden, og de to mænd gik ud af bilen, hen til bildøren hvor han sad, og hev ham ud af bilen. Under trusler blev den 29-årige tvunget til at udlevere alle sine værdigenstande, hvorefter de to mænd kørte væk fra stedet. Politiet har nu indledt efterforskning af sagen.

Politiet gentager opfordringen om at benytte lovlige transportmuligheder såsom officielle taxaselskaber, offentlig transport eller få nogen, du kender, til at hente dig. Det er også klogt at lave en aftale på forhånd, så man sikrer sig en tryg og pålidelig transport hjem. Hvis man er i tvivl om en taxa er ægte, eller hvis der er noget mistænkeligt ved situationen, bør man lade være med at benytte den. Så formindsker man risikoen for at ende i farlige situationer, især når man har indtaget alkohol.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet