ForsideHadsundFri Bikeshop Hadsund flytter til kæmpe lokaler i tidligere bilforretning

Fri Bikeshop Hadsund flytter til kæmpe lokaler i tidligere bilforretning

- Annonce -

Fri Bikeshop Hadsund flytter til kæmpe lokaler i tidligere bilforretning

For 6 år siden fik brødrene Anders og Jeppe Brandstrup Teisner idéen om at overtage cykelforretningen på Vestergade i Hadsund. Få måneder efter stod de med nøglerne og deres egen forretning og cykelværksted i Hadsund.

– Det hele er bare gået så stærkt, hvor vi måned efter måned har lagt på i forhold til udvikling af butikken, fortæller Jeppe, som står for den daglige drift og er uddannet cykelmekaniker og fortsætter:

– Vi har fundet en rigtig god arbejdsfordeling, hvor jeg står for den daglige drift og det tekniske omkring salg og reparationer af cykler, mens min bror Anders står for markedsføring og det administrative arbejde.

Indehaver af Fri Bikeshop Hadsund Jeppe Foto: Mariagerfjordposten.dk

Jeppe er 27 år og sammen med sin kæreste bosat i Hadsund. Oprindelig kommer han og Anders fra Randers. Jeppe er udlært cykelmekaniker på et cykelværksted i Vejle.

Anders er 29 år og har udover halvdelen af ejerskabet af Fri Bikeshop Hadsund også sit eget firma, Capture, som er beliggende i Aalborg og beskæftiger sig med online salg og markedsføring. 

Fri Bikeshop Hadsund åbner i nye kæmpe store lokaler til februar 2023.

Sammen med denne ombygning etableres der også et stort fælles lounge/café-område, hvor kunder kan opholde sig, hvis der opstår lidt ventetid mens cyklen lappes, at telefonen får skiftet panserglas hos Z-rep eller at bilen er til service og reparation hos Søholm Autoservice.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet