ForsideMariagerfjordFrivilligcenter Mariagerfjord baner vejen med frivillighed i fokus

Frivilligcenter Mariagerfjord baner vejen med frivillighed i fokus

- Annonce -

Frivilligcenter Mariagerfjord baner vejen med frivillighed i fokus

Selvom sommersolen skinner, kigger Frivilligcenter Mariagerfjord allerede frem mod efteråret med en række nye, spændende initiativer. Forbered jer på et efterår fyldt med aktiviteter og muligheder, der vil styrke frivilligheden og fællesskabet i kommunen.

Socialkompas, en ny æra for sociale aktiviteter
I august løftes sløret for Socialkompas, et samarbejde mellem Frivilligcenteret og Mariagerfjord Kommune. Et initiativ der har til formål at synliggøre lokale aktiviteter et sted og gøre det nemmere for foreninger og frivillige at finde hinanden. Allerede nu kan man oprette sin profil og få et smugkig på platformen, men til august går vi all-in med den officielle præsentation.

Som leder af Frivilligcenteret Tommy Sørensen udtrykker det, så er Socialkompas ikke bare en aktivitetskalender, men hjertet i indsatsen mod ensomhed i kommunen, hvor alle foreninger selvfølgelig skal være med på rejsen.

– Flere med Socialkompas er kun et element i indsatsen på at få flere med. Med et stærkt fokus på både frivillige og deltagere laves en stærk kobling. Foreningsguiden, indeholder kontaktoplysninger og beskrivelser af over 200 sociale foreninger. Frivillig job-platformen præsenterer over 100 opgaver, der venter på engagerede frivillige, og med frivilligsamtaler, som giver personlig rådgivning til dem, der har brug for hjælp til at finde den rette opgave, er den komplet for en samlet brobygning om at få flere med, for både dem der vil deltage og dem der vil give en hånd med, siger Tommy Sørensen.

Gør frivilligt virke nemmere
Frivilligcenteret arbejder målrettet på at gøre det nemmere at være frivillig. Der tilbydes både individuel støtte og fælles løsninger, der løfter alle. Økonomiaftalen giver all-inclusive bogholderi. Kopiering til frivilligpriser med foldning i flere formater. Oversigt over lokaler til frivillige aktiviteter i hele Mariagerfjord. Software til foreningspriser gennem Techsoup. Håndbogen, en guide til alt i den frivillige verden, og ikke mindst de inspirerende historier om frivillige ildsjæle i vores lokalsamfund. Desuden er der en vejviser til de mest relevante finansieringsmuligheder gennem fonde og puljer.

Efterårets aktivitetskalender
Sæt kryds i kalenderen for efterårets spændende arrangementer. Den 17. september afholdes March mod ensomhed, og den 27. september fejres frivillige på Frivillig Fredag. 3. december kaldes til NETværk Senior.

Lokale puljer og fonde
– Frivilligcenteret har også gjort det nemmere at finde finansiel støtte med 8 forslag til fonde og 12 kommunale puljer. Og skulle der være brug for et godt råd er vi klar, siger Tommy Sørensen.

Frivilligcenteret ser frem til et aktivt efterår sammen frivillige og brugere og takker for jeres uundværlige indsats. Sammen kan vi skabe en endnu stærkere og mere sammenhængende kommune

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler