ForsideHobroIndstil kandidater til Aktiv Prisen Award Night 2024

Indstil kandidater til Aktiv Prisen Award Night 2024

- Annonce -

Indstil kandidater til Aktiv Prisen Award Night 2024

Hyld vores lokale virksomheder i Mariagerfjord
Mariagerfjord Erhverv inviterer alle til at indstille kandidater til en eller flere af de seks priser, der skal uddeles ved Aktiv Prisen Award Night 2024. Arrangementet finder sted den 7. november, hvor vi fejrer virksomheder, der gør en forskel i det lokale erhvervsliv.

“Alle er velkomne til at indstille kandidater til de 6 priser. Succesfulde virksomheder betyder enormt meget for vores område i Mariagerfjord Kommune,” udtaler erhvervschef Michael Christiansen. “Vi er afhængige af, at det går godt i mange lokale virksomheder, for det skaber arbejdspladser og grundlag for, at det er attraktivt at leve og bo omkring Mariager Fjord.”

De seks priser, du kan indstille kandidater til, er:

Årets Virksomhed
Indstil en virksomhed, der har skabt bemærkelsesværdige resultater på flere parametre, herunder udvikling, økonomi, effektivisering, innovation, bæredygtighed og lokalt engagement.

Årets CSR Virksomhed
Indstil virksomheder, der vækster gennem social ansvarlighed og viser dette ved alternative rekrutteringsstrategier, ansættelse af medarbejdere i fleksjobs eller småjobs samt fokus på bæredygtighed, miljø og ansvar ift. lokalområdets udvikling.

Årets Komet
Indstil en iværksætter eller SMV, der i de seneste år enten har vækstet markant og/eller har et særligt stærkt vækstpotentiale for fremtiden. Virksomheden markerer sig som en ny lysende stjerne med realiserede resultater eller begrundet forventning om vækst i medarbejderantal og indtjening.

Årets Lærling/Elev
Indstillingen sker efter forslag fra direktør, leder, kollega i virksomheden eller andre med direkte kendskab til lærlingen eller elevens præstation. Lærlinge og elever, der har gjort en markant og synlig forskel, kan indstilles. I indstillingen skal det begrundes, hvorfor den pågældende er et forbillede for andre og hvilken konkret adfærd, der har fortjent indstillingen.

Årets Innovative Virksomhed
Indstil en virksomhed, der har lavet særligt innovative tiltag, som fx udvikling af et nyt banebrydende produkt eller en innovativ procesudvikling.

Årets Grønne Virksomhed
Indstil en virksomhed, der vækster ved hjælp af en forretningsmodel, der kombinerer grøn og miljømæssig bæredygtighed med økonomisk rentabilitet.

Hvem kan indstilles?
Alle virksomheder i Mariagerfjord Kommune, der har markeret sig positivt i løbet af året, kan indstilles til de 6 priser. Ingen er for store eller for små.

Sådan indstiller du en kandidat
Alle kan indstille kandidater til de 6 priser. Besøg vores hjemmeside www.mfer.dk og udfyld indstillingsformularen. Indstillingerne er åbne indtil 10. august 2024. Beskriv, hvorfor din kandidat fortjener at vinde og hvordan de har gjort en forskel inden for deres kategori.

Hvorfor deltage?
Ved at indstille en kandidat er du med til at anerkende og hylde de virksomheder og individer, der bidrager til en positiv udvikling i det lokale erhvervsliv. Vinderne får desuden en enestående mulighed for at blive anerkendt og få skabt positiv omtale omkring deres arbejde.

Aktiv Prisen Award Night 2024
Priserne uddeles ved Aktiv Prisen Award Night den 7. november 2024 i Hobro Idrætscenter. Det bliver en aften fyldt med festligheder, god mad, underholdning, netværk og fejring af gode resultater og initiativer i det lokale erhvervsliv. Mariagerfjord Erhverv ser frem til at modtage dine indstillinger og håber, du vil hjælpe med at finde de rigtige kandidater til de seks priser.

Arrangementet blev første gang afholdt i 2023 og var udsolgt med 224 gæster på Hotel Bramslevgaard. I år er arrangementet flyttet til større rammer i den nyrenoverede Hobro Idrætscenter, som gøres ekstra festligt til lejligheden. Arrangementet er muliggjort af et stærkt samspil med Sparekassen Danmark, Dansk Salt, Beierholm, Lillegården El, Spar Nord og Jyske Bank, som hver især er sponsor for en af de 6 priser.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler