ForsideMariagerfjordFull Beauty Hadsund - ny klinik i Jacob Møllers Gård

Full Beauty Hadsund – ny klinik i Jacob Møllers Gård

- Annonce -

Full Beauty Hadsund – ny klinik i Jacob Møllers Gård

15 år i Matas er byttet ud med livet og drømmen om at være selvstændig og med egen klinik.

36 årige Lea Amdi Gade åbnede sin nye klinik 1. oktober 2022. Hun har valgt at ligge klinikken i Jacob Møllers Gård i Hadsund.

– Det er en god beliggenhed midt i byen og hvor det er nemt at komme til, der er liv i huset og der er andre forskellige virksomheder at sparre med, fortæller Lea til Mariagerfjordposten.dk

Lea er behandler og klinikejer og så er der tilkoblet en sygeplejerske og en hudlæge på klinikken, hvilket er et krav fra Styrelsen for Patientsikkerhed og giver kunderne en sikkerhed for at behandlingen er af høj kvalitet og udført af fagpersonale.

Klinikken tilbyder Lash Lift, som er permanent vibbebuk, der har en holdbarhed på ca.8 uger.

Laserhårfjerning

Klinikken udfører også reduktion af hårvækst på hele kroppen til både mænd og kvinder og efter 6 – 10 behandlinger er der tydelige resultater af reduktion af kraftig hårvækst.

Inden et behandlingsforløb påbegyndes, skal du til en konsultation, hvor din egnethed vurderes i forhold til hår- og hudfarve.

Konsultationen er gratis og uforpligtende.

Der skal gå ca. fire uger mellem hver behandling og behandlingen koster 500 kr. pr. behandlingsområde på kroppen – hvilket ifølge Lea er en yderst konkurrencedygtig pris i forhold til de store byer omkring Hadsund.

Leas nye klinik kan følges på sociale medier og hun kan kontaktes på telefon 26 84 47 07 eller på mail hadsund@full-beauty.dk for bookning af behandling.

Åbningstider

Mandag 08.00 – 17.00, tirsdag 08.00 – 16.00, onsdag 08.00 – 18.00, torsdag 08.00 – 16.00, fredag 08.00 – 15.00 og weekend efter aftale.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler