ForsideAndetVindblæs Friskole gjorde det igen

Vindblæs Friskole gjorde det igen

- Annonce -

Faktisk vil nogen nok mene, at friskolen denne gang har overgået sig selv. Torsdag aften havde lærerne og skolelederen nemlig traditionen tro arrangeret Halloween-løb for 7.-9.kl. Dette år indebar det både lig i brusekabinen, kødhakker, zombie i en kælder, indvolde, en klovn der ville ”lege”, motorsav, skumslukker, skjulte nøgler og en telefonopringning til en mystisk forsvundet person fra fordums tid… Alt sammen for at finde spor til at opklare mysteriet om den forsvundne pige.

Aftenen var så stor en succes, at skolen efterfølgende er blevet spurgt, om det var noget, man kunne arrangere for andre fx forældre og personaleforeninger. Alt sammen fordi eleverne hjemme havde fortalt levende om deres sjove og uhyggelige oplevelser. Det er dog ikke i støbeskeen lige foreløbig. 

Torsdag formiddag havde 7.-9.kl eleverne selv arrangeret Halloween-værksteder, som Troldebo fra børnehaven og 0.-6.kl kunne prøve. Der var både græskarudskæring, ansigtsmaling, klippe-klistre og perleværksted, dansestation og ikke mindre end 2 uhyggelige spøgelsestuneller. En kæmpe oplevelse for de yngste elever, der havde glædet sig længe og var flot klædt ud, og samtidig en stor ros til de store elever, der virkelig havde gjort noget ud af det og tog ansvar for, at de yngste fik en skøn dag.

Om lørdagen fejrede børnehaven Halloween. Her var der også mulighed for at skære græskar. Desuden kunne man lave pandekager over bål, sylte efterårsting og få lavet ansigtsmaling samt sår. En rigtig dejlig dag for både Vindblæs børnehaves egen børn, men også børn udefra.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler