ForsideArden"Gå foråret i møde og bliv glad i naturen"

“Gå foråret i møde og bliv glad i naturen”

- Annonce -

“Gå foråret i møde og bliv glad i naturen”

Dette er overskriften, når Astrup Minihøjskole igen inviterer til minihøjskoleaften. Det sker onsdag den 17. april kl. 19.00 på Astrup Kro, hvor alle er velkomne.  

Hvert forår ser vi grønne spirer vokse op af en vinterkold jord og træernes knopper grønnes. Vi både glædes og forundres over naturens store livskraft og evne til at komme igen. Få inspiration af naturvejleder Esben Buch til at se og sanse foråret. Udover Esben Buchs oplæg byder aftenen på fællessang og et lettere traktement i pausen.  

Arrangementet er det fjerde og sidste i Astrup Minihøjskoles program for efterår 2023/forår 2024.

Tilslutningen til de tidligere arrangementer har været særdeles god, og arbejdsgruppen håber på stort fremmøde også til denne minihøjskoleaften. Minihøjskolen er et tilbud til alle både i og uden for Astrup og tilmelding / betaling foregår via Astrup kirkes hjemmeside: astrupkirke.dk.

Rita Rydborg, som er menighedsrådets repræsentant i arbejdsgruppen, oplyser, at arbejdsgruppen er i fuld gang med planlægningen af den kommende sæson, hvor der igen indbydes til højskoleaftener med foredrag, sang og traktement.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet