ForsideHobroKLUMME: Hjerteligt velkommen til det nordjyske opgør mod AaB her på DS...

KLUMME: Hjerteligt velkommen til det nordjyske opgør mod AaB her på DS Arena

- Annonce -

KLUMME: Hjerteligt velkommen til det nordjyske opgør mod AaB her på DS Arena

Af Lars Justesen Teknisk chef Hobro IK

Vi er glade og stolte over, at vi qua vores placering i top-6 kan byde velkommen til endnu et opgør mod AaB, der har kursen sat mod 3F Superligaen. Et hold som vi tidligere i denne sæson har spillet nogle intense opgør i mod. Kampen på DS Arena faldt ud til AaBs fordel, da de dybt inde i overtiden scorede og vandt 2-1 i en kamp vi havde stor ære af. I det omvendte opgør hev vi alle 3 point, da vi som det hidtil eneste hold i NordicBet Ligaen slog AaB. Hvad mere imponerende var, at det skete på Aalborg stadion. 

Som nævnt har det været nogle spændende og intense opgør mod AaB og det forventer jeg også, at det bliver i dagens kamp. AaB har kursen rettet direkte mod 3F Superligaen og har med et imponerende pointsnit sat sig selv i en rigtig god position i forhold til oprykning. En oprykning, der nok kun er et spørgsmål om tid før det bliver en realitet. 

Vi har en stor tro på egne evner i Hobro IK og vi ser frem til, at matche os mod de bedste hold i rækken og byde AaB op til dans, ligesom vi, især i 1. halvleg i kampen mod Sønderjyske bød en anden topkandidat til oprykning op til dans og var måske endda bedst i flere perioder af kampen. Der kom dog ikke point ud af anstrengelser og vi har pointmæssigt fået for lidt med i foråret. Dette er noget vi har stor fokus på. Nemlig at få vendt de gode perioder i kampene til point. Det er noget vi arbejder med på træningsbanen og når vi forbereder os til kampe. At vi hele tiden skal blive bedre og stille krav til os selv og hinanden, så vi i flok kan fortsætte den positive udvikling som vores klub er igennem. 

Vi kender opskriften på, hvordan vi skal slå AaB. Noget som vi tidligere i denne sæson har gjort og som jeg tror og håber på, at vi kan gøre igen i dag. Lad drengene på banen vide, at I bakker dem op, så er jeg sikker på, at det nok skal blive en god kamp.

Og med det, ønsker jeg jer alle en rigtig god kamp!

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet