ForsideHadsundGratis dobbeltkoncert i Hadsund

Gratis dobbeltkoncert i Hadsund

- Annonce -

Gratis dobbeltkoncert i Hadsund

Palle Justesen fra Sportigan, Majken Fly fra Thiele, Susanne Nielsen fra Butik Birit og Jane Frandsen Bygholm fra Vinyl og Retro er arbejdsgruppen bag den kommende dobbeltkoncert, når Hadsund Handel inviterer til en uforglemmelig aften i Hadsund. Sidste år var det Ole Gas, der indtog torvet med stor succes for de mange hundrede mennesker, der på en forårsdag i april havde fundet vej til det feststemte Torvet.

I år afholdes arrangementet fredag ​​den 26. april 2024, fra kl. 18. Koncertstedet er igen på Torvet, men musikprogrammet er udvidet til et dobbeltkoncert.

Først på scenen står “Spillemanden fra Ørsted”, der vil hylde legender som John Mogensen. Kom og syng med på evergreens som “Så længe jeg lever” og “To mennesker på en strand” fra kl. 18.

Foto: Spillemanden fra Ørsted

Kl. 20 til 21.30 tager “Bamse Tribute” scenen, et dedikeret orkester til ære for Bamse og Bamses Venner. Bestående af fire erfarne musikere, som har spillet Bamses sange live i over 30 år, lover de en stemningsfuld aften fyldt med alle de elskede hits fra Bamse. Det er en ægte hyldest til den folkekære kunstner.

Der sælges øl og vand på Torvet under arrangementet. Derudover vil der være fristende lækkerier fra de lokale madleverandører og spisesteder omkring Torvet, så du kan nyde god mad og drikke under hele arrangementet.

Arrangementet er en del af Open By Night, hvor butikkerne i Hadsund holder åbent til kl. 20 og frister med gode tilbud. Kom og vær med til en festlig aften i Hadsund, fyldt med musik, god stemning og lokale tilbud.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet