ForsideHobroCheftræner Martin Thomsen reflekterer over Hobros kamp mod SønderjyskE

Cheftræner Martin Thomsen reflekterer over Hobros kamp mod SønderjyskE

- Annonce -

Cheftræner Martin Thomsen reflekterer over Hobros kamp mod SønderjyskE

Cheftræner Martin Thomsen og de gule vikinger fra Hobro havde lørdag den 6. april 2024 taget på togt mod syd. Haderslev var målet, og missionen var klar: Der skulle hentes point mod Superliga-bejlerne hjem til Hobro.

Mariagerfjordposten.dk fik en kommentar fra cheftræner Martin Thomsen efter kampen, da han sammen med resten af truppen var hoppet på Als-bussen og kursen var sat hjemad mod Hobro.

“Det var en meget speciel fodboldkamp, hvor vi spillede en rigtig flot 1. halvleg, hvor Sønderjyske var frustrerede. Vi spillede noget af det bedste fodbold, som vi har gjort i denne sæson. Vi fik en spand koldt vand i hovedet lige inden pausen og kom bagud 1-0. Vi kom ud til 2. halvleg og startede faktisk rigtig godt igen og fik trukket et rødt kort, hvilket naturligvis ændrer kampens karakter. Paradoksalt nok blev det vores sværeste periode i kampen, hvor de stod lavt og havde en 10-blok, der var sindsygt svær at bryde igennem. Det endte med, at vi gav dem en dum omstilling, og kampen endte 2-0,” fortæller cheftræneren.

Cheftræneren var tilfreds og så meget positivt spil:

“Vi skal tage det positive med fra 1. halvleg og de mange gode takter, der blev leveret, og smide 2. halvleg væk. Samtidig skal vi kigge på, hvad vi skal gøre, når vi spiller en mand i overtal. Vi skal fokusere på det gode og huske, at vi var bedre end det kommende Superliga-hold i 1. halvleg. Så ser vi frem mod Aab på fredag, som bliver endnu en fed kamp, og så skal vi slå dem hjemme i Hobro.”

Hobro tager imod Aab hjemme på DS Arena fredag den 12. april med kampstart kl. 18.30. Der forventes mange tilskuere på stadion i Østerskoven, og der kan med fordel købes billetter til kampen inden kampstart. Billetter sælges via klubbens hjemmeside.

“For dårligt at vi ikke får noget med”
Oliver Klitten sætter ord på dagens nederlag til Sønderjyske:

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet