ForsideHobroGratis omvisning i Kunstetagerne

Gratis omvisning i Kunstetagerne

- Annonce -

Gratis omvisning i Kunstetagerne

Har du lyst til at blive klogere på dansk glaskunst, når det er bedst? Så skulle du overveje at deltage i Kunstetagernes gratis omvisning, torsdag den 4. juli kl. 15. Her vil kunstfaglig medarbejder Anne Lie Stokbro fortælle om udstillingens værker og hvordan de er blevet til.

Udstillingen GLAS!!!, som allerede har haft over 1.700 besøgende, er seneste led i Kunstetagernes årelange tradition for at vise kunsthåndværk og design i sommermånederne. Tidligere har bl.a. smykkekunst, keramik og gobelinvævning været på programmet. I år er huset fyldt med glaskunst. De 12 kunstnere arbejder alle i et felt mellem kunsthåndværk og skulptur. Deres værker ligger langt fra den brugsfunktion, som oftest forbindes med glas. Til gengæld bruger kunstnerne glasset til at fortælle historier om både naturen, menneskets eksistentielle vilkår og om glasset selv, alt sammen udtrykt i smukke, heftige og poetiske værker.

Karen Lise Krabbe. Swim-Swim, 2024. Geleret glas. Foto Karen Lise Krabbe

Næste omvisning i udstillingen er torsdag den 1.august 2024 ligeledes kl. 15.

“Skulle man have mod på mere design, er Rud Thygesen Arkivet, på Adelgade 26, åbent torsdage fra kl. 14-17, så fra Kunstetagerne anbefaler vi naturligvis, at man planlægger et dobbeltprogram”, lyder det fra Anne Lie Stokbro, kunstfaglig medarbejder.

GLAS!!! er støttet af Statens Kunstfond, Svend Nielsen og Herdis Myginds Fond, Aage og Johanne Louis-Hansens Fond samt Mariagerfjord Kommune.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler