ForsideHobroGreen2Green afslutningsmatch i Hobro Golfklub

Green2Green afslutningsmatch i Hobro Golfklub

- Annonce -

Green2Green afslutningsmatch i Hobro Golfklub

Hobro Golfklub har 30-10-2022 holdt afslutningsmatch med 88 deltagere i et fantastisk flot og vindstille efterårsvejr, og trods manglende solskin vendte alle spillerne tilbage fra runden i højt humør.

Der blev spillet parmatch i rækkerne A, B og C, og kr. 100,00 af matchfee går traditionen tro til forskønnelse af golfbanen efter greenkeeperens valg.

Green2Green havde sponseret særdeles flotte præmier.

Der var 2 vandtætte bærebags til 1. pladsen i hver række, og til anden pladsen var der 2 dusin bolde til hver række. Derudover var der gavekort på kr. 300,00 til Green2Green til nærmest flaget på hul 3 og 18 samt til nærmest flaget i 2. slag på hul 16 til både dame og herre, og der var gavekort og bolde som klappepræmier.

Efter matchen blev der serveret aspargessuppe, hvorefter der var præmieuddeling:

Vinderne i A-rækken blev Charlotte Brandt Iversen og Walther Simonsen med 47 point. 2. pladsen gik til Charlie Ankerstjerne og Jørgen Larsen med 45 point.

Vinderne i B-rækken blev Charlotte Bak og Mie Krogh med 45 point. 2 pladsen gik til Mette Hald og Erik Rohde med 44 point. Der var rosende omtale til Bonnie Rasmussen og Mogens Melchior Sørensen ligeledes med 44 point.

Vinderne i C-rækken blev Claus Munkholm og Lars Mikkelsen med 53 point. 2 pladsen gik til Kirstine Nybo Larsen og Emil Nybo Larsen med 48 point.

Nærmest flaget på hul 3 kom Lotte Mikkelsen, og på hul 18 blev det Rasmus Lange, som kom tættest på.

Tættest på flaget i 2. slag på hul 16 kom Lis Bach og Emil Nybo Larsen.

Turneringsudvalget takker alle spillerne for en rigtig hyggelig dag.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler