ForsideHadsundHadsund Vandværk er midlertidig flyttet ind i Jacob Møllers Gård 

Hadsund Vandværk er midlertidig flyttet ind i Jacob Møllers Gård 

- Annonce -

Hadsund Vandværk er midlertidig flyttet ind i Jacob Møllers Gård 

Bygningen på toppen af Vandværksvej nr. 17 i Hadsund, hvor Hadsund Vandværk har deres administration, er ved at blive renoveret og moderniseret med ny ruminddeling. 

Hadsund Vandværk var derfor på udkig efter kontorfaciliteter, som de nemt og hurtigt kunne flytte til, imens det forestående renoveringsarbejde er i gang med at blive udført af lokale håndværkere.

-Vi havde behov for at finde kontorplads i 5 uger og det fandt vi hos kontorfællesskabet Jacob Møllers Gård, hvor vi hurtigt fik afklaret, at de gerne ville hjælpe os, også selv om, at der ikke er tale om en fast årelang lejeaftale, men mere et spørgsmål om at hjælpe os i få uger, fortæller driftsleder hos Hadsund Vandværk Claus Jensen og fortsætter:

-Renoveringen af Vandværks Huset går planmæssigt og kommer up to date med møderum og ordentlige arbejdsforhold til personalet. Det bliver rigtig godt og vi glæder os til at flytte tilbage i de vante lokaler. 

Jacob Møllers Gård i Hadsund er et kontorfællesskab, hvor virksomheder alt efter behov og lyster kan leje sig ind i fleksible størrelser kontorlokaler. Udover almindelige kontorlokaler på Jacob Møllers Gård tilbydes der også, at der kan lejes et skrivebord en dag om ugen eller mere, alt efter hvor stort virksomhedens behov er. 

Hadsund Vandværk er lejet ind i Jacob Møllers Gård i perioden 24. marts – 28. april 2023. Herefter vil de igen være at træffe i vandværkshuset på Vandværksvej 17 i Hadsund.

Foto: Mariagerfjordposten.dk

LÆS OGSÅ: Virksomheder i Mariagerfjord Kommune efterspørger meget mere grøn energi

- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler