ForsideHobro21-årig lærer intet - Gentager overtrædelse i Hobro på få dage

21-årig lærer intet – Gentager overtrædelse i Hobro på få dage

- Annonce -

21-årig lærer intet – Gentager overtrædelse i Hobro på få dage

Fredag den 17. maj kl. 00.55 blev en bil standset af en patrulje på Hostrupvej ud for nummer 80 i Hobro. Føreren, en 21-årig mand fra Tjele, blev bedt om at puste i et alkometer under en rutinemæssig kontrol. Alkometeret viste en promille over det tilladte, hvilket førte til, at den unge mand blev anholdt og taget med til en blodprøve, som skal bruges som bevis i sagen.

Trods den nylige hændelse valgte den 21-årige mand allerede et par dage senere, kl. 20.43 i går aftes, at sætte sig bag rattet igen. På Brogade i Hobro blev han endnu engang standset af politiet, og endnu en gang viste det sig, at han kørte i spirituspåvirket tilstand. Den unge mand blev igen anholdt og taget med til en blodprøve, oplyser politiassistent Hans Henrik Sørensen fra Himmerlands Politi i Hobro.

Spirituskørsel straf – Anden gang du kører spritkørsel:

Anden gang at man bliver tager for spritkørsel, får man en betinget fængselsstraf. Hvis ens promille er mellem 0,5 og 2, får man betinget fængsel i mindst 10 dage. Hvis ens promille er over 2, så får man betinget fængsel i 30 dage.

LÆS OGSÅ: Pung stjålet fra ulåst lejlighed i Adelgade

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler