ForsideMariagerHalloween-toget kører ud i oktobermørket

Halloween-toget kører ud i oktobermørket

- Annonce -

Hop på en (u-)hyggelig aftentur torsdag i efterårsferien til lyden fra Sigfreds Fodvarmere.

Efteråret har indfundet sig, og traditionen tro inviterer veteranbanen på en anderledes aftentur fra Mariager til Handest: En tur med Halloween-toget.

En tur tilsat lidt ”uhyggelig hygge”. En tur i de gamle personvogne, hvor den eneste belysning er små fornøjelige elektriske fyrfadslys i vindueskarmene. Hvor det 68 år gamle røde diesellokomotiv brummer ud i aftenen, og hvor det godt give et lille gys rund om i vognene. Og mens dagens sidste lys forsvinder i horisonten, arbejder veterantoget sig op ad den fem kilometer lange bakke fra Mariager til Fjelsted trinbræt, 54 meter over fjorden. Herfra fortsætter toget videre ud i oktobermørket i retning mod Handest station.

𝗛𝗮𝗹𝗹𝗼𝘄𝗲𝗲𝗻-𝘁𝗼𝗴𝗲𝘁 𝗸ø𝗿𝗲𝗿 𝘁𝗼𝗿𝘀𝗱𝗮𝗴 𝗱𝗲𝗻 𝟮𝟬. 𝗼𝗸𝘁𝗼𝗯𝗲𝗿

Toget afgår fra Mariager station kl. 18:00, og efter en god halv times ophold i Handest kommer toget tilbage til Mariager kl. 20:15

”Alle børn under 12 år, der møder op med en udskåret græskarlygte og ifølge med en voksen, kommer gratis med veterantoget”, fortæller veteranbanens pressemedarbejder Max Rasmussen.

”De sidste tre år er vores Halloweentog blevet en kæmpe succes med masser af flotte udskårne græskarlygter”.

”Mange børn er også mødt op i fantasifulde udklædninger, og det glæder vi os også til at se igen i år. Stemningen i de 100 år gamle personvogne er helt i top, og både børn og voksne hygger sig gevaldig”, fortsætter Max Rasmussen.

”I Handest kan børnene riste skumfiduser over bål, og de kan også køre en tur med den røde skinnebus på modelbaneanlægget – eller måske snuppe en sodavand eller en is?

Imens kan de voksne hygge sig i jernbanekiosken på stationen med en kop kaffe.”

𝗦𝗶𝗴𝗳𝗿𝗲𝗱𝘀 𝗙𝗼𝗱𝘃𝗮𝗿𝗺𝗲𝗿𝗲 𝘀𝗹𝗮̊𝗿 𝘁𝗼𝗻𝗲𝗻 𝗮𝗻 𝗶 𝗛𝗮𝗻𝗱𝗲𝘀𝘁

Under Halloween-togets ophold på stationen i Handest underholder de gæve gutter fra Sigfreds Fodvarmere med deres glade og livsbekræftende musik.

Når veterantoget vender tilbage til Mariager station i den bælgmørke aften, modtages toget af børnenes flotte græskarlygter, der står og lyser stemningsfuldt på perronen.

Billetter til Halloween-toget kan bookes på forhånd via Veteranbanens hjemmeside.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler