ForsideHadsundHenrik Pedersens sejrsmål sender Hadsund videre i pokalen

Henrik Pedersens sejrsmål sender Hadsund videre i pokalen

- Annonce -

Hadsund’s Oldboysmandskab leverede en præstation for historiebøgerne, da de triumferede med en 4-3 sejr på udebane over Nørresundby FB. I en kamp præget af intensitet og dramatik blev sejrsmålet sat ind i forlænget spilletid af Henrik N. Pedersen, der sikrede holdet avancement til de sidste fire i Jyllandspokalen.

Holdleder Kim Vineke Dalgaard deler det nervepirrende forløb fra sejren over Nørresundby FB.

Første halvleg
Nørresundby FB lagde ud med at sætte sig på kampen og formåede at bringe sig foran 1-0 i det 16. minut. Dog lod Hadsund sig ikke slå ud og svarede hurtigt igen med et mål fra Aron Ramsing Trads i det 27. minut. Nørresundby formåede igen at bringe sig i front, men kampen var langtfra afgjort.

Anden halvleg
Efter pausen fortsatte Hadsund med deres målrettethed og Morten Strelander indtog hovedrollen med to signaturscoringer, der bragte holdet i en favorabel position. Assisteret af Lars Trads og med en imponerende indsats fra hele holdet, formåede de at tage føringen.

Forlænget spilletid
I det forlængede spil var det tydeligt, at Hadsund ønskede sejren mest. En veludført aktion, hvor Niels tilkæmpede sig et frispark, resulterede i Henrik Pedersens afgørende scoring, der sendte holdet videre til næste runde. En præstation der cementerede holdets styrke og vilje til at kæmpe til det sidste sekund.

Kim Vineke Dalgaard udtalte efter kampen: “Det var et fuldstændigt vanvittigt opgør med alt, hvad en pokalkamp skal indeholde: intensitet, drama og tænding. Alle 14 mand i truppen bidrog med fight og en kæmpe vilje til at vinde”.

Næste udfordring
Med sejren placerer Hadsund sig nu blandt de sidste fire hold i Jyllandspokalen. Modstanderen i næste runde afventes, men holdet er allerede i fuld gang med forberedelserne til den næste afgørende kamp, der forventes at finde sted den 22. april.

Hyldest til helte
Morten Strelander blev kåret som kampens spiller, hvilket var fuldt fortjent efter hans afgørende bidrag. Han kunne lade sig hylde med sin “Man of the Match” øl, sponsoreret af udebanesponsor JPJ Træemballage.

Hadsund’s sejr er et vidnesbyrd om holdets sammenhold og vilje til at kæmpe for hinanden. De har nu øjnene rettet mod næste udfordring, klar til at fortsætte deres imponerende pokaleventyr.