ForsideMariagerHer kan du købe fyrværkeri i Assens og Valsgaard i Mariagerfjord Kommune

Her kan du købe fyrværkeri i Assens og Valsgaard i Mariagerfjord Kommune

- Annonce -

Her kan du købe fyrværkeri i Assens og Valsgaard i Mariagerfjord Kommune

Bach Trading har for 5. år i træk indrettet deres hal på Hadsundvej 103, lige uden for Assens, og lokaler på Ouevej 5, lige uden for Valsgaard, med alt det bedste fra Aalborg Fyrværkeri Fabrik og deres store udvalg af AFAC fyrværkeri er gennem årene blevet mere og mere populært.

– Gennem årene har flere og flere valgt at komme til os for at købe deres fyrværkeri til nytårsaften. Det er vi taknemmelige for og har altid forsøgt at efterleve den efterspørgsel som vi er blevet stillet. I år har vi f.eks i vores store udvalg af fyrværkeri til hele familien, gjort ekstra meget ud af pakker og produkter til teenagerne, fortæller Dennis Bach og viser en stor pose frem med meget krudt og ifølge sælgeren til en rigtig god pris.

Salget starter på begge salgssteder tirsdag den 27. december kl. 11.00

– Vi har varme på hallen i Assens, så det er ikke noget med at stå og fryse, mens man kigger på det store udvalg og vi finder varerne i containerne, der er placeret i afstand til selve salgsstedet, forklarer Dennis og suppleres af Christina:

– Er ungerne eller de store børn med ude for at købe krudtet til nytårsaften er det en rigtig god ting med varme i hallen og hygge – og så dur det ikke hvis der er rigtig koldt.

Begge salgssteder har åbent som følger:

Tirsdag den 27. december kl. 11. – 18
Onsdag den 28. december kl. 11. – 19
Torsdag den 29. december kl. 11. – 19.
Fredag den 30. december kl. 10. – 20.
Lørdag den 31. december kl. 9. – 16. 

AFAC fyrværkeri er kendt for kvalitet
Aalborg Fyrværkerifabrik blev etableret i 1998. Fra starten var det et ønske om at producere fyrværkeri i høj kvalitet, der var udgangspunktet for virksomheden.

Frem til i dag er det stadig kvalitet og udvikling af nye effekter og farver, der er kendetegnet for virksomheden. Inspirationen fra de store shows og kraftige professionelle effekter er udgangspunktet for udviklingen af konsumvarerne.

Ideen har fra starten været klar: Med produkterne fra Aalborg Fyrværkerifabrik skulle alle have mulighed for selv at lave et festfyrværkeri, der i skønhed og kvalitet ikke stod tilbage for de store shows.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler