ForsideMariagerFå de blødeste og luneste hjemmesko hos Jørgensens Sko Eftf

Få de blødeste og luneste hjemmesko hos Jørgensens Sko Eftf

- Annonce -

Efteråret er over os og vinteren nærmer sig og det samme gør tiden for bløde hjemmesko. I år er det måske en god idé med et ekstra par til kontoret? 

“Jeg har fået flere modeller hjem af de bløde futter fra Glerups,” fortæller Hanne fra Jørgensens Sko Eftf til Mariagerfjordposten og viser en modellerne frem. 

Glerups har hjemmesko i flere størrelser, modeller og farver og så er de lavet af uld fra danske og new zealandske får. Du får her et par hjemmesko, som både er bløde og holder dine fødder varme hele vinteren. 

“Udover Glerups kan jeg også tilbyde hjemmesko fra shepherd of sweden,” fortæller Hanne og viser en model frem som er foret med blødt fåreskind. 

Shepherd Of Sweden producerer bløde hjemmesko i 100 % fåreskind som nok skal holde fødderne lune på de kolde dage. 

Ud over det store sortiment af bløde hjemmesko, finder du også masser af sko og støvler til den kolde tid.

En verden af sko og tilbehør hos Jørgensens Sko Eftf.

Hos Hanne fra Jørgensens Sko Eftf i Østergade i Mariager finder I ud over de bløde hjemmesko også sko til hele familien, samt tilbehør

Hanne har nemlig også et flot sortiment af smarte tasker og punge, ligesom du også kan finde de bløde og behagelige bambus sokker. 

Derudover finde du også de kendte handsker fra Randers Handsker hos Jørgensens Sko Eftf., som nok skal holde fingrene varme når den kolde tid nærmer sig. 

Jørgensens Sko Eftf. har åbent mandag til torsdag fra kl. 9.30 til 17.30 – fredag fra kl. 9.30 til 18.00 og lørdag fra kl. 9.30 til 13.00

Læs også

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet