ForsideMariagerfjordSponseret ArtikelHusker du at besøge tandlægen?

Husker du at besøge tandlægen?

- Annonce -

Husker du at besøge tandlægen?

Der er rigtig mange, der springer tandlæge-tiden over. Det kan være grundet en frygt for at sætte sig i tandlægestolen, det kan være på grund af økonomien, eller det kan være fordi, man simpelthen tror, at alt er helt OK, så længe der ikke er noget at bemærke.

Det er dog en uheldig tilgang at have til sine tænder og sin sunde mund generelt. Der kan nemlig være flere tilstande, der hverken kan mærkes eller ses med det blotte øje, og som derfor først på sigt kan give store gener – og så vil de også være langt mere ressourcekrævende og dermed også økonomisk tunge at behandle.

Sørg for behandling og forebyggelse

Det er for eksempel noget, der gælder rodbetændelse. For nogle vil der her være tale om en meget smertefuld tilstand, hvorfor tandlægen bør kontaktes straks, men for andre vil der ikke være noget at bemærke. Det skyldes, at tandens nerve kan dø under en rodbetændelse, og derfor vil der selvfølgelig ingen smerte være at mærke. Følingen i tanden vil nemlig helt eller delvist forsvinde.

Rodbetændelse opstår som følge af et ubehandlet udbrud af caries. Ofte vil betændelsestilstanden således kunne behandles eller helt forebygges ved regelmæssige besøg hos tandlægen.

Hvornår var du sidst afsted?

Så hvornår var du sidst et smut forbi din tandlæge? Er det over 1 år siden, så anbefales det, at du får booket en tid. Det kan for eksempel være hos Colosseum Tandlægerne, som du finder her. Der er klinikker flere steder på både Jylland, Fyn og Sjælland, og derfor er der helt sikkert også en klinik nær dig. 

Med over 10.000 tandlæger værnes der om din generelle sundhed, og du kan være sikker på, at der tages godt og professionelt hånd om dine tænder – og det gælder også, hvis du har en lille frygt for at kravle op i tandlægestolen. 

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler