ForsideHobroHyggelig lørdagscafé med Ældresagen Hobro og musikalske Unoder

Hyggelig lørdagscafé med Ældresagen Hobro og musikalske Unoder

- Annonce -

Hyggelig lørdagscafé med Ældresagen Hobro og musikalske Unoder

Lørdag den 13. april blev Medborgerhuset i Hobro forvandlet til en scene for musikalsk underholdning og hyggeligt samvær, da Ældresagen Hobro afholdt deres lørdagscafe. Med hele 46 deltagere var der liv og glade dage, da Unoderne fra Brønderslev stod for underholdningen.

Unoderne, et orkester bestående af 8 (dog var der kun 7 med i Medborgerhuset) dygtige musikere, bragte smil og god stemning til arrangementet. Navnet Unoderne er ikke tilfældigt valgt, da kun én af medlemmerne spiller efter noder, mens resten spiller efter gehør. Dette har dog på ingen måde hindret deres evne til at skabe fantastisk musik.

Foto: Privat

Med et repertoire spændende fra kendte giro 413 numre til danske viser og danske top sange, formåede Unoderne at ramme lige i hjertet hos publikum. Orkesteret spillede enkelte numre selv, der var fællessang og taget imod ønsker fra deltagerne.

Men Unoderne bød ikke kun på traditionelle instrumenter. Publikum fik også en prøve på orkestrets kreative evner, da de kastede sig over mere utraditionelle instrumenter som vaskebræt, rumsterstang og savblad.

Foto: Privat

Selvfølgelig blev der også tid til en velfortjent kaffepause, hvor deltagerne kunne nyde hinandens selskab og snakke om de musikalske indslag.

Alt i alt var lørdagscafeen en stor succes, der kombinerede musikalsk talent med hyggeligt samvær. Tak til Ældresagen Hobro og Unoderne for at skabe en mindeværdig dag for alle deltagere.

LÆS OGSÅ: Voldsepisode på Buddy Holly – Politiet sigter 25-årig efter vold mod 18-årig

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet