ForsideMariagerfjordI dag indvies cykelstien mellem Skjellerup og Mariager - cykler du med?

I dag indvies cykelstien mellem Skjellerup og Mariager – cykler du med?

- Annonce -

I dag indvies cykelstien mellem Skjellerup og Mariager – cykler du med?

I oktober 2021 indtog gravemaskinerne strækningen for at anlægge den nye cykelsti mellem Skjellerup og Mariager.  

Med den knap seks kilometer lange cykelsti, er vi et skridt nærmere en cykelforbindelse rundt om Mariager Fjord. Den nye cykelsti binder nemlig hele strækningen Hobro-Assens sammen.

Er du til små afstikkere, tilbyder den nye cykelstrækning også gode muligheder for at opleve endnu mere af den smukke himmerlandske natur. Ved Skjellerup, Katbjerg og Mariager har cykelstien koblingspunkter til både Mariager Fjord Ruten (Rute 32), Katbjerg Odde og Margueritrute Himmerland. 

– Vi glæder os til at indvie ruten. Den har været ønsket længe af mange, og vi hører, at både beboere, motionister, pendlere, skoleelever og turister ser frem til at tage den i brug, siger Jørgen Hammer Sørensen, formand for Udvalget for Teknik og Miljø i Mariagerfjord Kommune.  

Det vil være Jørgen Hammer Sørensen, der officielt klipper snoren til den nye cykelsti ved Skjellerup Forsamlingshus. Han får blandt andet følgeskab af lokale skoleelever på cykel, der er klar til at indvie cykelstien. Desuden vil frivillige fra Skjellerup Forsamlingshus stå klar med kaffe, saft og lidt sødt til at styrke energidepoterne.  

Cykelstien indvies i dag, fredag d. 25. november, kl. 10.30 ved Skjellerup Forsamlingshus.

Alle interesserede er velkomne – både med og uden cykel.  

Fakta om den nye cykelsti

Siden gravemaskinerne gik i gang oktober 2021 er der udlagt 16.500 m2 asfalt. Projektet har både før og under anlægget nydt stor opbakning blandt lodsejere på strækningen. 

I oktober 2021 indtog gravemaskinerne strækningen for at anlægge den nye cykelsti. Foto: Mariagerfjordposten.dk
Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler