ForsideHobroIK Rosendal Fodbold får nyt trænerteam fra årsskiftet

IK Rosendal Fodbold får nyt trænerteam fra årsskiftet

- Annonce -

IK Rosendal Fodbold får nyt trænerteam fra årsskiftet

Det bliver et kendt ansigt, der bydes velkommen tilbage til IK Rosendal – Dan Fuglesang – bliver ny cheftræner i IK Rosendal fra Nytår, hvor han sammen med Andreas Hvid, 2. holds træner og Jacob Vels, holdleder for 3. holdet udgør trænerteamet.

Dan Fuglesang er 46 år. Bor i Klejtrup med Rikke og deres tre børn; Clara, Frida og Gustav og arbejder som investeringsspecialist i Sparekassen Danmark.

– Jeg har været træner i ca. 30 år, da jeg startede tidligt som ungdomstræner. Det har primært været i Klejtrup Boldklub og i deres ungdomssamarbejde; BMK. I 2019 fik jeg ansvaret for IK Rosendals herresenior, hvor vi havde to gode år, og nu ser jeg frem til et comeback, fortæller Dan og fortsætter:

– Jeg vil beskrive mig selv som en meget engageret træner, der altid er forberedt til træning og kamp. Går meget op i udvikling af den enkelte spiller og samtidig også hele holdet. Vi er en breddeklub, så vi vil aldrig glemme den sociale del af fodbolden. Der er og skal være plads til alle.

– Jeg glæder mig utroligt meget til at genoptage trænerjobbet i IK Rosendal til foråret. Det er en rigtig god og velfungerende klub, hvor der bliver gjort mange ting for de aktive i klubben. Der er sket en spændende udvikling på spillerfronten de seneste år, hvor blandt andet gennemsnitsalderen har taget et kraftigt dyk. Jeg glæder mig rigtigt meget til at hjælpe med at videreudvikle den enkelte spiller, holdene og klubben.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler